Redactia.ro
Home » Știri » Mariana Zaharescu, vocea Teleenciclopediei, a murit la 87 de ani

Mariana Zaharescu, vocea Teleenciclopediei, a murit la 87 de ani

Mariana Zaharescu, vocea Teleenciclopediei, a murit la 87 de ani

Mariana Zaharescu, vocea Teleenciclopediei, a murit la 87 de ani. Mariana Zaharescu era una dintre vocile Teleenciclopediei.

Mariana Zaharescu, vocea Teleenciclopediei, a murit la 87 de ani

Mariana Zaharescu, supranumită vocea de aur a emisiunii Teleenciclopedia, a murit la vârsta de 87 de ani. Anunțul a fost făcut de către TVR.

Suntem mai săraci. Doamna Mariana Zaharescu, una dintre vocile „Teleenciclopediei“, a plecat dintre noi. Dumnezeu să o odihnească în pace“, a transmis TVR, printr-un mesaj pe Facebook.

Mariana Zaharescu a lucrat la radio, apoi la Televiziune Română. „Am participat la concurs si l-am câştigat. Cred că am fost aleasă datorită tinereţii mele şi a vocii pe care o am. Nu o luaţi ca pe o lipsă de modestie, însă am fost numită «Vocea de aur». Teleenciclopedia a fost şi este o emisiune foarte iubită de oameni. Este adevărat ca nu mai are aceeaşi afluenţă de telespectatori, dar este încă urmărită“, mărturisea Mariana Zaharescu.

Emisiunea Teelenciclopedia este una dintre cele mai longevive din programele posturilor de televiziune din România. Primul episod din emisiune a fost difuzat pe 22 mai 1965.

Emisiunea este difuzată și astăzi pe TVR1, sămbăta după-amiază la ora 18.45. Emisiunea prezintă subiecte diverse precum, natură, sănătate, tehnologie.

Citește și:Cunoscuta cântăreață de muzică populară, Anamaria Pop a murit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: