Redactia.ro
Home » Știri » Cunoscuta cântăreață de muzică populară, Anamaria Pop a murit

Cunoscuta cântăreață de muzică populară, Anamaria Pop a murit

GALERIE FOTO (2) Cunoscuta cântăreață de muzică populară, Anamaria Pop a murit

Cunoscuta cântăreață de muzică populară, Anamaria Pop a murit. Anamaria Pop a murit într-un accident pe raza localității Cicărlău, județul Maramureș.

Cunoscuta cântăreață de muzică populară, Anamaria Pop a murit

Anamaria Pop, o cântăreață de muzică populară și-a pierdut viața într-un accident duminică pe DN1C, pe raza localității Cicărlău, județul Maramureș. Artista a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un stâlp.

Potrivit IPJ Maramureș cântăreața se mai afla cu o persoană în mașină, aceasta fiind transportată la spital.

„Primele informaţii au relevat că o femeie de 37 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcţiei de mers. A părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătoarea auto a decedat, iar un pasager a fost rănit”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Maramureş.

Potrivit unui reprezentant al Ambulanței Maramureș, artista a suferit răni grave care i-au survenit decesul. Anamaria Pop urma să susțină duminică seară, un recital la Zilele orașului Baia Sprie. Cântăreața împlinise în urma cu puțin timp vârsta de 37 ani și era mamă a doi băieți. Artista de muzică populară era voluntar la Serviciul Județean de Ambulanță din Baia Mare.

Cântăreața era văduvă

Povestea de viață a artistei, Anamaria Pop, este una tristă. Soțul ei murise în urmă cu ceva timp, iar ea și-a crescut singură cei doi copii. Vestea groaznică i-a șocat pe colegii ei de breaslă.

Sincere condoleanţe familiei! Noi o aşteptam să cântăm împreună în această seară. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nu ne vine să credem!”, a scris Ionică Ardeleanu, un alt artist popular.

„Ana te-am văzut aseară, ai facut cumpărături pentru copilaşii tăi, şi azi să primesc vestea cumplită că tu nu mai eşti printre noi. Nu pot să cred. Dumnezeu să te aşeze în ceata îngerilor!”, a mai adăugat Mariana Pop.

Citește și:Tragedie în alpinism! Celebrul Torok Zsolt a fost găsit mort

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: