Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat vrea să-și reclame soția pentru că îl pune să-și facă patul. Soțul a cerut disperat ajutorul avocaților

Un bărbat vrea să-și reclame soția pentru că îl pune să-și facă patul. Soțul a cerut disperat ajutorul avocaților

Scandal în familie. Foto: www.freepik.com

Un soț disperat a cerut ajutorul avocaților pentru a scăpa de gura soției. Femeia îi cere în fiecare zi bărbatului să-și facă patul, iar acest lucru l-a enervat la culme.

Omul nu a mai putut rezista și a apelat un avocat pentru a vedea dacă instanța poate impune măsuri împotriva nevestei.

„Dacă soția urlă la mine toată ziua că nu fac patul, curat, etc, pot obține o restricție de vorbire împotriva ei, nu mai pot rezista, ajutor”, a scris bărbatul avocatei Gabriela Ursărescu.

 

Ce i-a răspuns avocata

Avocata a părut surprinsă de mesajul primit de la soțul traumatizat de soție și i-a răspuns ce prevede legea în astfel de cazuri.

„Din pacăte pentru dumneavoastră, legislația noastră cât și cea internațională nu conține o asemenea măsură. Nu poate nicio instanță să oblige soția să vorbească pe alt ton sau într-o altă manieră. Dacă exista o situație de pericol sau vă amenință, atunci da, ati fi putut solicita un ordin de protecție și printre măsurile ordinului de protecție se numără și la interdicția de a vă vorbi, adică să nu poată să vă contacteze, însă in situația dumneavoastră nu poate să se aplice acest lucru”, a fost răspunsul avocatei Gabriela Ursărescu.

Ajutorul disperat cerut de bărbat a devenit viral în mediul online, multe persoane făcând haz de necat de cerințele soțului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini