Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un bătrân a rămas trăznit când a văzut ce a ieșit din copcă. Nimeni nu l-a crezut

Un bătrân a rămas trăznit când a văzut ce a ieșit din copcă. Nimeni nu l-a crezut

Bătrânul a ieșit la plimbare, iar când a ieșit din copcă a rămas trăznit. Toți au crezut că e nebun

Un bătrân a rămas trăznit când a văzut ce a ieșit din copcă. Nimeni nu l-a crezut. Toți s-au gândit că e nebun, dar mai tarziu a devenit vedeta.

Seppo Laamanen, un bătrân în vârstă de 65 de ani, din Finlanda povestește cum s-a împrietenit cu o vidră. Iivari, vidra, și-a făcut apariția într-o zi când bărbatul a ieșit la plimbare. Atunci era mică și subnutrită, așa că bărbatul a început să o hrănească cu viermi și pește. Din acea zi, cei doi sunt de nedespărțit. În semn de respect, vidra își vizitează prietenul în fiecare zi. Merge la el acasă și îi ascultă toate comenzile.

Un bătrân a rămas trăznit când a văzut ce a ieșit din copcă. Nimeni nu l-a crezut

Vecinii au crezut că omul a înnebunit, așa că au venit să vadă și ei minunăția. Spre surprinderea tuturor, vidra se simte foarte confortabil în jurul vizitatorilor, dacă este și Seppo de față.
Acum Seppo a devenit vededta localității și toată lumea vrea să o cunoască pe vidra prietenoasă.

Pe baza acestei prietenii incredibile, a fost făcut și un videoclip. Imaginile sunt copleșitoare.

În ciuda faptului că Iivari a devenit o mică celebritate locală și primește mulți străjni vizitatori care sunt tare curioși să vadă pe pielea lor o astfel de prietenie, în ciuda lor, deci, Iivari se simte în largul lui și este liniștit doar în compania lui Seppo!

Preluat de pe https://romania-frumoasa.com