Redactia.ro
Home » Știri » Un brad de Crăciun amplasat într-un târg, considerat scandalos de către localnici 

Un brad de Crăciun amplasat într-un târg, considerat scandalos de către localnici 

Un brad de Crăciun amplasat într-un târg, considerat scandalos de către localnici 

Un brad de Crăciun amplasat într-un târg, considerat scandalos de către localnici

Mai e doar o săptămână până când iarna își intră în drepturi. În multe orașe europene au fost deja deschise târgurile de Crăciun, iar anul acesta se pare că bradul amplasat la un astfel de eveniment din Germania, din orașul Dresda i-a dezamăgit profund pe localnici, deoarece este golaș, având câteva ramuri și multe dintre ele fiind rupte. Târgul de Crăciun din centrul orașului Dresda atrage vizitatori din toate colțurile Saxoniei și se pare că aceștia vor rămâne cu un gust amar.

Ce spun organizatorii târgului de Crăciun din orașul german Dresda

Organizatorii târgului de Crăciun susțin că bradul ales are un scop și a fost ales întocmai după aspectul său deloc fotogenic:

„Intenția era de a susține produsele locale, iar brazii din pădurile saxone au fost afectați în această vară de seceta care a lovit regiuni întinse din întreaga Europă. Ca să dreagă busuiocul, organizatorii vor decora bradul cu ramuri de la alți brazi și cu multe podoabe de Crăciun. Iar localnicii se încurajează cu vin”, relatează PRO TV.

S-a deschis Târgul de Crăciun din București

Bucureștenii au mers la deschiderea Târgului de Crăciun din București care s-a deschis ieri seară, 20 noiembri. În ciuda ploii, oamenii s-au arătat încântați de atmosfera plăcută din jur, de luminițe și de atracțiile pregătite de către organizatori, însă când vine vorba de prețurile de la tarabe mulți strâmbă din nas și preferă să nu mai consume nimic.

În această iarnă, Târgul de Crăciun din București, amplasat în Piața Constituției, are peste 70 de căsuţe din lemn unde vizitatorii pot alege dintre cadourile inedite de Crăciun, jucării pentru micuți, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale, produse alimentare, tradiționale sau băuturi calde.

Cei mici se pot bucura de patinoar, carusel, roata panoramică, spații dedicate activităților și jocurilor interactive precum vizita lui Moș Crăciun și a spiridușilor.

„Atmosfera festivă din Piaţa Constituţiei este completată de un brad de mari dimensiuni. În spaţiul Târgului de Crăciun Bucureşti va fi amenajat, de asemenea, un patinoar de peste 30 de metri lungime şi 20 de metri lăţime, un carusel şi o roată panoramică, înaltă de aproape 40 de metri”, au anunțat organizatorii citați de Impact.ro

Târgul de Crăciun al Municipiului Bucureşti este organizat de către Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti, alături de CREART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti.

Sursa foto: IMAGO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: