Redactia.ro
Home » Știri » Un bucureștean a făcut credit să plătească întreținerea. Cât a avut de plată: „E nasol”

Un bucureștean a făcut credit să plătească întreținerea. Cât a avut de plată: „E nasol”

Un bucureștean a făcut credit să plătească întreținerea. Cât a avut de plată: „E nasol”

Un bucureștean a făcut credit să plătească întreținerea. Iată cât a avut de plată!

Un bucureștean a făcut credit să plătească întreținerea

Din ce în ce mai mulți oameni se plâng de sumele plătite la întreținerea de la bloc. Românii au ajuns să plătească sume ireale, deși iarna nu a fost una grea. Diferențele la facturile pentru apă caldă și căldură sunt foarte mari, românii ajungând să plătească pentru un apartament cu 2 camere în jur de 600 de lei, pentru un apartament cu 3 camere în jur de 900 de lei, iar cei care locuiesc la 4 camere cu câteva sute de lei mai mult. Iată cât a putut să plătească un bucureștean la întreținere, încât a fost nevoit să facă credit pentru a-l achita!

Ștefan, un bucureștean speriat să nu rămână fără apă caldă sau curent electric, a făcut credit la bancă, pentru a-și achita întreținerea de la bloc

„Eu am avut şi 10.000 lei restanță și am plătit. Am făcut un credit, plătesc pentru el acum. Trebuie plătită pentru că e nasol cu întreținerea. Dacă rămâi cu o lună în urmă automat îți vine și următoarea lună și îți va fi deosebit de greu să o plătești”, a explicat acesta, potrivit antena3.ro.

Bucureștenii se plâng de sumele plătite la întreținere

Tot mai mulți oameni se plâng de majorarea extremă de preț la energie și recunosc că le este foarte greu să achite întreținerea de la bloc:

„Foarte greu, foarte greu. Renunțăm la multe chestii ca să nu fim împrumutați”, explică un alt locatar de bloc.

„Dacă ne gândim, anul trecut am avut zăpadă și temperaturi negative, iar anul ăsta nu am avut nicio zi de temperaturi negative și totuși facturile sunt duble”, spune Mircea Paraschiv, președinte de bloc în Sectorul 1.

„Căldura şi apa caldă pe luna decembrie a venit chiar mai mult decât dublu față de luna noiembrie, 154 de milioane de lei. Sunt oameni care sunt disperați. Sunt toți speriați. Toți speriați, ce facem, ce-o să facem, ce-o să facem?  O să am restanțieri mulți”, explică Ion Ionești, președinte de bloc în sectorul 2, potrivit observatornews.ro.

Sursa foto: pentrubloc.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: