Redactia.ro
Home » Știri » Cine e, de fapt, femeia găsită moartă într-o canapea, în București. Răsturnare de situație în acest caz oribil

Cine e, de fapt, femeia găsită moartă într-o canapea, în București. Răsturnare de situație în acest caz oribil

GALERIE FOTO (2) Cine e, de fapt, femeia găsită moartă într-o canapea, în București

Un cadavru a fost găsit în lada patului, într-un cartier din București, zilele trecute! Iată ce noutăți au apărut între timp în acest caz.

Cine ar fi, de fapt, femeia găsită moartă într-o canapea, în București. Răsturnare de situație în acest caz oribil

Informația inițială apărută în acest caz oribil a fost că trupul neînsuflețit, găsit în lada patului, într-un apartament din sectorul 4 din București, ar fi fost al unei tinere în vârstă de aproximativ 35 de ani. Se pare că nu e așa.

Anchetatorii au primit rezultatele testelor ADN ale cadavrului și au confirmat astăzi că acel cadavru găsit în lada patului este al unei fetițe de 12 ani.

Informații recente arată că fata a murit strangulată.

„În continuarea comunicatului din data de 05.06.2023, Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei.

În măsura în care vor fi obținute și alte date relevante pentru anchetă, acestea vor fi făcute publice în măsura în care se va considera necesar.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri”, se arată în comunicatul Parchetului.

Foto: preluare Antena 3 CNN

Pe fetița decedată o chema Anamaria Constantin. Ea a dispărut în urmă cu o lună și jumătate, împreună cu mama ei, Simona Monica Iftimovici. Pe Facebook, cineva a publicat imagini cu ele.

Simona Monica Iftimovici nu mai are o relație cu tatăl fetiței, Vasile Constantin, ci cu un alt bărbat pe nume Marcel, cel pe care rudele fetiței moarte îl consideră suspect în acest caz și cred că ar fi implicat în această crimă, potrivit Antena 3 CNN.

Simona Monica Iftimovici și Marcel muncesc peste hotare. De câte ori Simona şi Marcel veneau în ţară, Anamaria îşi vizita mama. Aşa s-a întâmplat şi în preajma sărbătorilor de Paşte. Fetiţa a plecat cu mama ei şi cu Marcel, iar de atunci nimeni nu le-a mai văzut, potrivit sursei mai sus menționate.

Iată comunicatul inițial al anchetatorilor, când încă nu se știa că e vorba despre cadavrul unei fetițe.

„In spatiul public au fost vehiculate mai multe ipoteze cu privire la identitatea victimei si cu privire la identitatea presupusului autor, insa acestea, desi sunt avute in vedere in ancheta, in prezent nu pot fi nici confirmate, nici infirmate, intrucat cadavrul este considerat, in continuare, unul neidentificat. In masura in care vor fi obtinute si alte date relevante pentru ancheta, acestea vor fi facute publice in masura in care se va considera necesar”, a transmis anterior Compartimentul de Informare si Relatii Publice din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Cel care a făcut descoperirea cadavrului, găsit într-un sac din plastic, este proprietarul locuinţei închiriate. El a folosit cheia de rezervă și așa a intrat înăuntru, descoperind trupul într-o stare avansată de putrefacție. Polițiștii au mers la fața locului alături de un echipaj medical, care a constatat decesul.

„Descoperirea macabră a fost făcută de proprietarul apartamentului. (…) A găsit-o pe victimă intr-un sac, în dormeza patului”, potrivit reporterului Observator.

O anchetă este în desfășurare. Rămâne de văzut ce alte informații vor ieși la iveală în acest caz cumplit din Capitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: