Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un cadou de neuitat! Un tânăr a primit cel mai emoționant cadou de la tatăl său care a murit

Un cadou de neuitat! Un tânăr a primit cel mai emoționant cadou de la tatăl său care a murit

GALERIE FOTO (2) Un cadou de neuitat! Un tânăr a primit cel mai emoționant cadou de la tatăl său care a murit

Un tânăr a primit cel mai emoționant cadou din viața sa la aniversarea de 21 de ani. Tătăl său, care a murit în urmă cu șase ani, i-a făcut o surpriză de neuitat. 

Un tânăr a primit cel mai emoționant cadou de la tatăl său

Cadourile pe care le primim de zilele de naștere au o semnificație pentru noi. Fie că sunt lucruri materiale pe care ni le doream de ceva timp, fie că sunt lucruri cu valoare sentimentală, acestea ne fac ziua mai frumoasă și provoacă amintiri pe care nu le vom uita niciodată.

Asta s-a întâmplat și cu un tănăr din SUA, pe nume Matt Goodman. În ziua când a împlinit vârsta de 21 de ani, vârsta la care în țara sa devine adult și obține mai multe drepturi, acesta a primit de la sora sa o bancnotă de 10 dolari. S-a bucurat nespus atunci când a primit-o, însă în momentul în care a aflat de fapt care este semnificația acesteia, l-a cuprins emoția.

Un cadou de neuitat! Un tânăr a primit cel mai emoționant cadou de la tatăl său care a murit

Cei 10 dolari erau destinați pentru prima lui bere de la vârsta de 21 de ani, însă nu erau din partea surorii sale. Șocul a fost atunci când a aflat că de fapt banii erau de la tatăl său, care a murit în urmă cu șase ani. Bărbatul i-a lasat pe patul de moarte fiicei sale o bancnotă de 10 dolari pe care să i-o dea fratelui său atunci când împlinește minunata vârstă legală.

Tatăl lui Matt a vrut să fie el primul care îi cumpără o bere atunci când va împlini vârsta de 21 de ani, iar moartea nu avea cum să oprească acest lucru. Gestul tatălui său a fost unul emoționant, astfel că tănărul a făcut publică povestea pe contul de Twitter.


”Cu aproape 6 ani în urmă, înainte ca tatăl meu să moară, i-a dat surorii mele această bancnotă de 10 dolari pe care mi-a dăruit-o la ziua mea de 21 de ani, astfel încât să-mi poată cumpăra prima bere”, a declarat Matt Goodman.

Povestea a devenit virală și a strâns o mulțime de distribuiri

Tweet-ul lui Matt a deveni viral, iar internauții i-au adus un omagiu celui care nu mai este acum printre noi. De asemenea au lăsat o mulțime de comentarii foarte profunde.

”Fără îndoială că l-ai făcut mândru”/ ”Un adevărat act de clasă. Ador asta”/ ”Clasă pură. Îmi pare rău pentru pierderea ta. Tatăl tău a făcut o treabă grozavă, ar fi mândru”/ ”La mulți ani, Matt. Îmi pare rău pentru pierderea ta, dar mă bucur că tatăl tău ți-a lumita ziua. Sărbători fericite”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de utilizatori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: