Redactia.ro
Home » Monden » Un cântăreț cunoscut a fost acuzat că s-a urcat beat pe scenă: „Nu este vorba despre stil. Nu putea vorbi”

Un cântăreț cunoscut a fost acuzat că s-a urcat beat pe scenă: „Nu este vorba despre stil. Nu putea vorbi”

Dan Bălan este acuzat că s-a urcat beat pe scenă.

Faimosul artist Dan Bălan, cunoscut pentru apartenența sa la trupa O-Zone și pentru hituri globale, este în centrul unei controverse stârnite de recentul său concert de Crăciun la Chișinău. Fani prezenți la eveniment au postat videoclipuri pe rețelele sociale, acuzând artistul că ar fi fost sub influența alcoolului. Cu toate acestea, organizatoarea evenimentului respinge vehement aceste acuzații, susținând că Bălan nu se afla într-o stare de ebrietate.

@corinaadvisor @Dan Balan #danbalan#christmas #magic#colind ♬ оригинальный звук – Corina Scobioala

Concertul intitulat „Christmas Magic” marca revenirea lui Dan Bălan pe scenă după o pauză de cinci ani. Cu toate acestea, postările pe rețelele sociale au sugerat că artistul ar fi avut dificultăți în menținerea echilibrului și vorbirea unor cuvinte coerente. Fanii, preocupați de starea aparentă a artistului, au lansat acuzații că acesta ar fi urcat pe scenă sub influența alcoolului sau chiar a substanțelor stupefiante.

Ce au transmis fanii în mediul online

Reacțiile fanilor au variat, unii dintre aceștia criticând deschis artistul pentru presupusa stare euforică, în timp ce alții i-au luat apărarea lui Dan Bălan, susținând că este un artist imprevizibil și că aceasta ar fi fost doar o expresie a stilului său.

„A doua oară când vine în Moldova și se îmbată, poate era și drogat.”
„Eram chiar în față. Nu este vorba despre stil. Nu putea vorbi. Eu am fost acolo chiar în fața lui.”
„Dan Bălan este omul imprevizibil, dar este un om extrem de interesant. În mare parte e stilul lui, așa cum îl vedeți voi, are un stil al lui, e artist la urma urmei. Este deranjant faptul că oameni care nu au fost acolo critică.”

Organizatoarea evenimentului

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, organizatoarea evenimentului a negat vehement acuzațiile. Ea a declarat că artistul nu se afla sub influența alcoolului și a invitat fanii să consulte videoclipuri postate pe TikTok pentru a-și forma propriile opinii. „Se vede foarte clar că el nu este în stare de ebrietate,” a subliniat organizatoarea.

Controversa privind prestația lui Dan Bălan la concertul de Crăciun aduce în prim-plan întrebări legate de stilul său artistic și de percepția fanilor. Cu toate acestea, dezmințirea categorică a organizatoarei indică necesitatea unei evaluări obiective a situației, ținând cont de diversele păreri ale celor implicați. Ancheta continuă pentru a lămuri circumstanțele reale și pentru a clarifica dacă artistul era sau nu sub influența substanțelor interzise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: