Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bălan a dat cărțile pe față! Câți bani a făcut artistul din muzică

Dan Bălan a dat cărțile pe față! Câți bani a făcut artistul din muzică

Chica Bomb Dan Balan

Dan Bălan este unul dintre cei mai cunoscuți artiști la nivel național, dar mai ales în Republica Moldova, țara de origine. Artistul acum în vârstă de 42 de ani a mărturisit, de curând, câți bani a făcut din muzică.

Dan Bălan a dat cărțile pe față! Câți bani a făcut artistul din muzică

Dan Bălan, fostul membru al O-ZONE, nu a renunțat la a face muzică, deși trupa s-a destrămat, iar foștii săi colegi au luat-o pe căi separate. Artistul a scis în continuare melodii, care au devenit hit-uri la nivel internațional, precum: ”Joanna”, „Allegro Ventigo”, ”Chica Bomb” sau ”Lendo Calendo”.  Peste 10 milioane de euro ar fi încasat de-a lungul timpului cântărețul din melodiile sale. Totodată, în continuare  îi intră bani în conturi din reclame, drepturi de autor sau show-uri TV.

„Am câștigat peste 10 milioane de euro, iar banii continuă să intre în conturi. Piesele mele și acum sunt folosite în diferite filme, show-uri televizate, reclame, iar asta înseamnă bani”, a mărturisit Dan Bălan, scrie Wowbiz, citat de Cancan.

Dan Bălan a mai precizat că a și investit banii câștigați în cariera sa. Videoclipul pentru Joanna, filmat la Hollywood, l-a costat 250 de mii de dolari.

“Joanna a costat foarte mult. 250 de mii de dolari, prea mult, dar a fost făcut la Hollywood. Joanna nu m-am așteptat sa fie atât de scump, m-am gândit să fie mai ieftin, pentru că la început trebuia să fie filmat într-un magazin, apoi s-a schimbat la o casă, toate păpușile acelea costă. S-a adunat la buget, dar pe urmă nu am mai putut să dau înapoi. Dacă vrei să faci ceva la un nivel internațional, atât costă clipurile. Dacă ajungi la un anumit nivel, trebuie să-l menții. Asta costă și necesită investiții financiare”, a mai spus Dan Bălan într-un interviu.

Ce mai face Dan Bălan în prezent

În momentul de față, Dan Bălan este în topurile din Rusia și Ucraina. La începutul anului a realizat cu o finalistă de la Vocea Ucrainiei o melodie care are peste 500 de mii de vizualiări la 24 de ore de la postare.

De asemenea, după destrămarea O-ZONE, Dan Bălan a colaborat cu artiști consacrați precum: Avril Lavigne, Bon Jovi, Enrique Iglesias, Beyonce sau Kanye West.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: