Redactia.ro
Home » Monden » Mama cântărețului Dan Bălan, internată două luni cu coronavirus! Care este stare de sănătate a vedetei

Mama cântărețului Dan Bălan, internată două luni cu coronavirus! Care este stare de sănătate a vedetei

GALERIE FOTO (2) Mama cântărețului Dan Bălan, internată două luni cu coronavirus! Care este stare de sănătate a vedetei

Mama cântărețului Dan Bălan a fost infectată cu noul coronavirus și a ajuns să fie internată două luni la spital din cauza simptomelor grave.

Mama cântărețului Dan Bălan, internată două luni cu coronavirus

Ludmila Bălan, mama celebrului cântăreț Dan Bălan și cunoscuta prezentatoare de televiziune și cântăreață din Republica Moldova, nu a fost ocolită de temutul virus Sars-Cov-2, astfel că a ajuns de urgență la spital cu simptome grave cauze de virusul din China.

Celebra prezentatoare de peste Prut, în vârstă de 62 de ani, a suferit de o formă gravă de Covid, care a ținut-o internată în spital timp de două luni de zile. Aceasta a ajuns chiar la secția Reanimare a Institutului Salvării din Republica Moldova.

”Se împlinesc exact două luni de când am fost internată în secția Reanimare a Institutului Salvării. Covidul m-a atacat și m-a lovit rău de tot. Le mulțumesc medicilor care m-au salvat, fanilor care mi-au trimis mesaje de încurajare și familiei mele care mi-a fost alături mereu. Ce-a fost mai greu a trecut. Acum sunt la reabilitare cu mult aer curat și multă mișcare. Aveți mare grijă. Covidul e strașnic (îngrozitor)… Sănătate tuturor!”, a anunțat Ludmila Bălan, pe contul ei de Instagram.

Mama lui Dan Bălan arată impecabil la 62 de ani

Mama lui Dan Bălan continuă să facă furori și la 62 de ani. Ludmila Bălan este genul de femeie pentru care vârsta nu este decât un număr. La această vârstă, prezentatoarea are energia unei adolescente și poarta același gen de ținute sexy cu care se remarca și în urmă cu 20-30 de ani.

Mama cântărețului Dan Bălan, internată două luni cu coronavirus! Care este stare de sănătate a vedetei

“Tanti Ludmila” nu este o bunică obișnuită, în ciuda faptului că își iubește nepoțica și postează o mulțime de filmuete cu ea pe Instagram. Aceasta are atitudinea unei puștoaice și primește sute de complimente zilnic pe rețelele de socializare.

Ținutele ei sunt sexy și îi pun perfect corpul în valoare. Nu se sfiește să poarte rochițe mini și decoltate. Ludmila Bălan a făcut furori vara trecută cu pozele de la plajă: aceasta se mândrește cu un corp de model.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: