Redactia.ro
Home » Monden » Toată lumea știe cât de sexy este mama lui Dan Bălan, dar stați s-o vedeți pe iubita lui. Anastasia are doar 20 de ani

Toată lumea știe cât de sexy este mama lui Dan Bălan, dar stați s-o vedeți pe iubita lui. Anastasia are doar 20 de ani

GALERIE FOTO (5) dan-balan

Dan Bălan s-a mutat în Ucraina unde este juratul unei emisiuni musicale. Fostul membru al trupei O-Zone și-ar fi găsit jumătatea acolo. Cântăreața cu 2o de ani m-ai tânără arată demențial. Ei au fost surprinși de mai multe ori făcând gesturi tandre.

Cine este iubita lui Dan Bălan

Artistul roman de 41 de ani pare că și-a găsit jumătatea tocmai în Ucraina. Cei doi s-au cunoscut la show-ul Vocea Ucrainei, unde au fost colegi. Superba blondină este cu 20 de ani mai tânără decât el.

Dan i-a făcut adesea complimente Tinei și i-a oferit flori, iar cântăreața a părut mereu încântată de atenția artistului. De asemenea, cei doi au avut și un duet împreună M1 Music Awards, iar chimia dintre ei a fost vizibilă pentru public.

Cum a reușit tânăra de 20 de ani să îl atragă pe Dan Bălan

Chimia dintre ei nu mai putea fi ascunsă, iar Dan Bălan nu s-a ferit să recunoască relația dintre ei

“Tina Karol… Ea m-a fermecat. Are o carismă extraordinară. Așa femei ca Tina se întâlnesc extrem de rar. Sunt foarte bucuros că proiectul ne-a dat ocazia să ne cunoaștem unul pe altul mai bine. Anterior, ascultasem câteva piese de-ale Tinei, dar în timpul proiectului am început să o fac mai des. Eu cred că Tina este făcută pentru a dărui oamenilor căldură, sinceritate și motivație”, a spus Dan Bălan.

Tina Karol a devenit celebră după ce a reprezentat Ucraina la Eurovision, în 2006, cu piesa „Show Me Your Love”, care s-a clasat pe locul 7. De atunci, artista a devenit un nume cunoscut și îndrăgit în industria muzicală din Ucraina. Tina Karol a fost căsătorită în trecut cu producătorul Eugeny Ogir, care a decedat în 2013, la vârsta de 32 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: