Redactia.ro
Home » Știri » Un celebru jucător de fotbal englez, surprins în stare de ebrietate în fața unui club în care nu i-a fost permis accesul

Un celebru jucător de fotbal englez, surprins în stare de ebrietate în fața unui club în care nu i-a fost permis accesul

GALERIE FOTO (2)

Lumea fotbalului din Manchester se confruntă cu un nou scandal public, după ce Mason Greenwood a fost suspendat în urma acuzațiilor de viol și agresiune asupra iubitei sale. Jack Grealish, unul dintre cei mai scumpi jucători din istoria Angliei, a fost surprins într-o stare gravă de ebrietate și i s-a interzis accesul într-un bar.

Un celebru jucător de fotbal englez, surprins în stare de ebrietate în fața unui club în care nu i-a fost permis accesul

După victoria din FA Cup cu Fulham, cu un scor de 4-1, Jack Grealish și-a dorit să sărbătorească într-un mare fel. Însoțit de un prieten de-al său, a dorit să intre într-un local, dar accesul i-a fost permis.

Episodul a fost filmat și a apărut în mediul online, iar din imagini se poate observa că fotbalistul băuse destul de mult. Personalul de la pază al localului nu i-a permis să intre, iar el se ținea de bărbatul care-l însoțea pentru a-și putea menține echilibrul. Alături i-au fost și colegii săi de echipă, Riyad Mahrez și Kyle Walker, dar aceștia nu au apărut în videoclipul cu pricina.

După ce filmarea a devenit virală în mediul online, fotbalistul a fost dur criticat în mediul public pentru ieșirea sa. Ulterior, clubul sportiv de care aparține a comentat episodul, luându-i apărarea lui Jack Grealish. Aceștia au confirmat că sportivul și colegii săi au ieșit în oraș în ziua respectivă, dar au clarificat că totul s-a întâmplat în jurul orei 20:00. De asemenea, aceștia au negat că Jack Grealish ar fi fost atât de băut pe cât s-a insinuat pe rețelele de socializare și în mediul public.

În apărarea fotbalistului a sărit și antrenorul său, care a ținut o conferință de presă și a glumit pe seama acestui scandal.

„Sunt extrem de supărat că nu m-au invitat și pe mine! Acel clip nu arată ce s-a întâmplat sau ce nu s-a întâmplat. Toți erau perfect, însă vor fi amendați pentru că nu m-au invitat”, a declarat antrenorul.

Jack Grealish nu este la primul asemenea scandal

Chiar dacă de data aceasta ieșirea sa nu a avut repercusiuni pe plan profesional, Jack Grealish nu este la primul asemenea scandal. În perioada în care era jucător pentru echipa Aston Villa, acesta a fost filmat în timp ce conducea sub influența alcoolului. Atunci se afla într-o parcare, iar din cauza faptului că băuse nu a putut să controleze corespunzător vehiculul și a accidentat mai multe mașini.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: