Redactia.ro
Home » Știri » Un consilier local din Vaslui a fost bătut cu levierul. A ajuns în comă la spital

Un consilier local din Vaslui a fost bătut cu levierul. A ajuns în comă la spital

Un consilier local din Vaslui a fost bătut cu levierul. A ajuns în comă la spital

Un consilier local din Vaslui a fost snopit în bătaie cu levierul. El a ajuns la spital în stare gravă. Iată detalii, ce i s-a întâmplat și cine sunt agresorii.

Un consilier local din Vaslui a fost bătut cu levierul. A ajuns în comă la spital

Agresiunea a avut loc în Docăneasa, comuna Vinderei, județ Vaslui. Ginel Lefter, un consilier local în vârstă de 44 de ani, a fost snopit în bătaie cu un levier.

Se pare că doi frați, ambii fermieri, veniseră să petreacă în barul deținut de Ginel Lefter. La un moment dat, din cauza consumului de alcool, bărbații ar fi început un scandal, iar patronul i-a dat afară din local pe cei doi, potrivit presei locale. Unul dintre frați este din aceeași localitate, iar celălalt este din Lungești, Galați.

Lucrurile nu s-au încheiat așa, pașnic. Cei doi scandalagii s-au întors, iar unul dintre ei a luat un levier din portbagajul mașinii și a început să-l lovească pe consilierul local, notează Vremea Nouă.

„Agresorii băuți au făcut scandal în magazin, iar consilierul local i-a dat afară”, a povestit un martor, potrivit sursei.

Victima a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Bârlad.

(…) La admisie, starea pacientului era foarte gravă, prezenta o comă profundă postresuscitare, în urma unei agresiuni. Prezenta multiple traumatisme, cranio-faciale și toracice, cu fracturi costale torace bilateral. (…)”, a precizat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlădean, potrivit Vremea Nouă.

Incidentul a avut loc acum câteva zile.

„La data de 17 decembrie a.c., ora 21:35, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel 112, cu privire la o agresiune produsă în incinta unei societăți comerciale, de pe raza localității Docăneasa, comuna Vinderei, județul Vaslui. Odată cu sesizarea, a fost indicat și un prezumtiv autor, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Vinderei. Victima, bărbat în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate, a fost transportat la Spitalul Municipal Bârlad, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Mălina Popa, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Se pare că agresorul care l-a atacat cu levierul pe consilierul local a fost reținut de autorități. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Un consilier local din Vaslui a fost bătut cu levierul. A ajuns în comă la spital
În fotografie, Ginel Lefter, victima. Foto: Vremea Noua
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: