Redactia.ro
Home » Știri » Un copil de doar 5 ani a fost eroul mamei sale. Cum și-a apărat mama de indivizi înarmați

Un copil de doar 5 ani a fost eroul mamei sale. Cum și-a apărat mama de indivizi înarmați

GALERIE FOTO (2)

Un incident armat care a avut loc în Statele Unite, a luat o turnură neașteptată. Însă, băiețelul familiei invadate de tâlhari a reușit să intervină și să își apere curajos mama.

Statul American Indiana a intrat in atenția presei si a autoritatilor cu o întâmplare total neobișnuită. O familie a avut parte de “musafiri” nepoftiți, in prezența unor tâlhari înarmați. Însă, când aceștia au dat năvală în casă, copilul de 5 ani al familiei, a sărit în apărarea mamei. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din locuință, iar filmările au făcut deja înconjurul lumii.

Nu se știe cauza atacului armat din Indiana

Până în momentul de față nu se știe care a fost cauza care a stat la baza atacului armat, însă, copilul în vârstă de doar 5 ani, a devenit imediat eroul comunității în care trăiește. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din casa se vede cum micuțul încearcă să își apere mama, aruncând cu obiecte în indivizii înarmați care au pătruns în locuință. Vecinii au fost șocați la aflarea veștii că hoții au pătruns în comunitatea lor. “Dumnezeule, mi s-a rupt inima, încerca din răsputeri să-și protejeze mama și să-i scoată pe oamenii ăia afară. Am rămas șocați, am auzit focurile de armă, a fost groaznic. Copiii noștri se joacă afară… ăsta a fost primul incident de acest fel de când ne-am mutat aici”, a mărturisit una dintre vecine. “E foarte greu să-l vezi pe acel băiețel din imagini cum încearcă să-și protejeze casa, cum încearcă să-și apere familia. Pe rețelele sociale, mulți au spus despre el că a fost curajos”, a mai fost o reacție la adresa incidentului.

Poliția, în căutarea suspecților

Poliția din Indiana nu a reușit să identifice indivizii înarmați care au pătruns în locuință familie cu pricina. Însă, autoritățile au apelat la comunitate și localnici pentru descoperirea hoților.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: