Redactia.ro
Home » Știri » Un copil s-a rătăcit de mama lui pe o pârtie aglomerată din Predeal. Disperată, femeia a recurs la acest gest

Un copil s-a rătăcit de mama lui pe o pârtie aglomerată din Predeal. Disperată, femeia a recurs la acest gest

Un copil s-a rătăcit de mama lui pe o pârtie aglomerată din Predeal. Disperată, femeia a recurs la acest gest

Un copil s-a rătăcit de mama lui pe o pârtie aglomerată din Predeal. Disperată, femeia a recurs la acest gest. Iată ce a făcut aceasta.

Un copil s-a rătăcit de mama lui pe o pârtie aglomerată din Predeal. Disperată, femeia a recurs la acest gest

Întâmplarea a avut loc pe Pârtia Clăbucet din Predeal, unde erau mulți localnici și turiști. Copilul, în vârstă de doar cinci ani, era și el cu mama lui acolo.

La un moment dat, băiatul s-a pierdut în mulțime și s-a rătăcit, nemaiștiind unde se află mama lui. Și femeia a început să îl caute cu disperare, să se uite după el peste tot și să îl strige. O scurtă perioadă de timp nu a mai știut de el. Disperată, ea a început să întrebe în stânga și în dreapta, apoi a zărit doi jandarmi montani și a decis să le ceară urgent ajutorul.

„Pentru colegii noştri din Predeal, o zi obişnuită de serviciu pe pârtie s-a transformat într-o secundă într-o misiune contracronometru pentru găsirea unui băieţel de numai 5 ani care s-a pierdut de mama sa. Radu şi Vasile se aflau în patrulare pe Pârtia Clabucet, când au fost opriţi de o turistă care, speriată, i-a rugat s-o ajute să-l găsească pe fiul ei de 5 ani care a plecat de lângă ea şi pe care nu-l mai găseşte”.

Mai mulți jandarmi au sărit în ajutor și au acționat impecabil.

„Imediat, colegii noştri au plecat în căutarea minorului şi, cu sprijinul primit de la ceilalţi jandarmi aflaţi pe pârtie, au reuşit ca, în aproximativ 15 minute, să-l găsească pe băieţel, la o distanţă de 500 de metri de locul unde se afla mama sa, pierdut şi dezorientat în mulţimea de turişti”, au transmis, vineri, reprezentanţii IJJ Braşov, potrivit Agerpres.

Conform autorităților, este cea de-a doua întâmplare de acest fel în mai puţin de o săptămână când copiii se pierd de părinţii lor pe pârtiile aglomerate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: