Redactia.ro
Home » Știri » Un cunoscut post de radio și-a închis porțile. Ce anunț au făcut reprezentanții canalului ascultat de români

Un cunoscut post de radio și-a închis porțile. Ce anunț au făcut reprezentanții canalului ascultat de români

Sursa foto: Facebook

Un cunoscut post de radio din România, Radio TaNăNaNa, și-a închis emisia, spre tristețea multor ascultători fideli. Anunțul a fost făcut recent de echipa postului, care a explicat pe rețelele sociale motivele care i-au determinat să ia această decizie. Deși fanii așteptau reluarea emisiilor din 18 septembrie, postul nu va mai emite, nici în FM, nici online. Decizia a surprins mulți ascultători, având în vedere promisiunile făcute anterior legate de lansarea unui nou sezon. 

De ce s-a luat această decizie

Conform echipei de la Radio TaNăNaNa, motivele care stau la baza acestei decizii sunt legate de „ultimele decizii interne” care au făcut imposibilă continuarea activității postului. Aceștia au subliniat că, deși și-au dorit să revină pe undele radio și să continue emisiile, circumstanțele din interiorul postului nu au permis acest lucru. Anunțul a fost făcut printr-o postare pe pagina oficială de Facebook, iar reacțiile din partea fanilor și a invitaților care au colaborat cu ei nu au întârziat să apară.

”Povestea radio TANANANA se încheie. În momentul de față suntem în imposibilitatea de a continua emisia stației în #FM cât și în mediul online. Știm că vă anunțasem începerea unui nou sezon de #radio, știm că urma să revenim #instarederadio, însă ultimele decizii interne ne împiedică să continuăm. Vă mulțumim enorm pentru toata susținerea de care ați dat dovadă în toți acești ani. Suntem cei mai norocoși realizatori de radio cu un asemenea public ca voi, iar pentru asta vă suntem recunoscători.

Vă mulțumim pentru tot și toate, rămânem cu voi în suflet și cu voi #instarederadio în istoria radioului românesc. Echipa TaNaNaNa. ”, au transmis reprezentanții radio-ului pe rețelele de socializare.

Decizia închiderii Radio TaNăNaNa a avut loc pe data de 19 septembrie, punând astfel capăt unei emisiuni care se desfășura de opt ani pe undele din România. Postul era difuzat în București, dar și în alte orașe mari, precum Timișoara, Hunedoara, Medgidia și Huși, având un public numeros și dedicat. Cu toate acestea, din cauza problemelor interne, echipa a fost nevoită să își înceteze activitatea.

Radio TaNăNaNa a fost lansat în urmă cu opt ani, în 2016, după ce a preluat licența de emisie de la un alt post de radio, Activ EFEM

În scurt timp, a reușit să se impună pe piață, devenind unul dintre posturile apreciate pentru selecția muzicală și emisiunile sale inedite. De-a lungul timpului, echipa postului a fost compusă din personalități bine cunoscute în domeniul radio-ului, printre care Bogdan Șerban, Vlad Craioveanu, Ciprian Muntele și George Călin. Acești realizatori au adus un suflu nou în peisajul radio din România, iar stilul lor unic i-a câștigat numeroși fani.

Reacțiile din partea publicului nu au întârziat să apară. Mulți dintre fanii postului au comentat postarea de pe rețelele de socializare, exprimându-și regretul pentru dispariția unei surse de muzică și emisiuni de calitate. „Mulțumim că ați fost acolo când nu știam că avem nevoie de voi! A fost o poveste frumoasă!”, a scris un fan al postului. Alți ascultători au adăugat mesaje de mulțumire pentru momentele de bucurie pe care le-au avut datorită postului de radio, considerând TaNăNaNa o sursă de muzică de calitate și discuții captivante.

Invitații care au trecut pragul studioului de-a lungul anilor au simțit, de asemenea, dispariția postului. Unul dintre ei a scris: „Mulțumesc pentru experiența de a călca la voi acasă și mulțumesc pentru muzica de calitate! The streets will never forget you! Big up!”. Mesaje similare au fost primite de la artiști și personalități care au colaborat de-a lungul timpului cu echipa TaNăNaNa, recunoscând aportul postului în peisajul radio românesc.

Cu toate că dispariția Radio TaNăNaNa reprezintă o pierdere pentru ascultătorii săi loiali, rămâne cert faptul că postul va rămâne în amintirea multora ca un simbol al radioului de calitate din România. Mesajele de recunoștință și sprijin din partea fanilor demonstrează impactul pe care acest post l-a avut asupra publicului, chiar și în contextul în care emisiile sale au ajuns la final.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: