Redactia.ro
Home » Știri » Un cuplu a găsit o cameră secretă în timp ce-și renova casa abia cumpărată. Ce era ascuns în ea? Cei doi s-au speriat îngrozitor

Un cuplu a găsit o cameră secretă în timp ce-și renova casa abia cumpărată. Ce era ascuns în ea? Cei doi s-au speriat îngrozitor

GALERIE FOTO (4) Un cuplu a găsit o cameră secretă în timp ce-și renovau casa abia cumpărată. Ce era ascuns în ea? S-au speriat îngrozitor

Un cuplu s-a apucat de renovări, după ce și-a cumpărat o casă nouă. Cei doi credeau că au achiziționat o locuință ca toate celelalte, dar de fapt era una specială, în care se afla chiar și o cameră secretă. Ce au găsit acolo i-a șocat și i-a făcut să împărtășească experiența cu prietenii de pe rețelele de socializare.

Ce au găsit în camera secretă i-a lăsat muți

Un cuplu și-a cumpărat o casă nouă și cei doi îndrăgostiți s-au apucat să îl renoveze după propriul lor gust. Aceștia au decis să ia totul de la 0, motiv pentru care au decis să analizeze atent fiecare colț al casei, ca să știe de unde încep. Din întâmplare, au găsit și o cameră ascunsă dincolo de un perete, care le-a atras brusc atenția.

Vezi și: Ce a găsit un bărbat sub locuința abia cumpărată. Are dimensiuni impresionante: „Soțul meu a călcat pe treapta de jos și s-a prăbușit”

La prima vedere, totul părea normal și mai aveau de verificat doar rezistența clădirii la căldura. Deodată, însă, au dat peste o cameră de tortură, ceea ce i-a îngrozit pe cei doi îndrăgostiți, care nici nu se gândeau că în locuința visurilor au avut loc lucruri mai puțin plăcute. În spatele pereților unei băi de la subsol se afla un pat dubios, vechi, plin de pânze de păianjen.

Steven Sparks, de 54 de ani, și Carolyn Sparks, de 42 de ani, nici măcar nu știau că noua lor casă avea un subsol, dar au descoperit singuri asta, din curiozitate. Cu atât mai puțin, nici nu se gândeau că acea cameră secretă ascundea ceva.

Ce era, de fapt, camera secretă

Femeia a mărturisit că încăperea secretă nu este tocmai una primitoare, dar era un detaliu care stârnea curiozitatea, motiv pentru care au și ales să intre. Ciudat a fost că acolo se afla un singur pat, de o singură persoană, ceea ce i-a făcut să se întrebe: cine ar sta singur acolo, fără lumină?

„Este ușor de ratat, deoarece se află în spatele unui mic WC. Nu este chiar o cameră în care îți vine să intri și să cercetezi în detaliu. M-am gândit că ar fi amuzant să filmez, deoarece tot ce am putut vedea erau pânze de păianjen și m-am simțit înfricoșată. Nu ne așteptam să găsim un singur pat de fier, așa că a fost cu siguranță puțin ciudat!”, a spus Carolyn Sparks.

Imaginația bogată i-a dus direct cu gândul că acolo s-ar fi aflat un loc pentru tortură, pentru că nu este plăcut să stai la subsol, pe un pat de fier. Cei doi investitori imobiliari au întrebat-o pe fosta proprietară despre patul din subsol, iar răspunsul s-a apropiat de ideea lor. Nu era o cameră de tortură, ci un spațiul în care s-a filmat o scenă de groază pentru un proiect la universitate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: