Redactia.ro
Home » Știri » Un deținut de la Penitenciarul Poarta Albă a evadat. Fusese condamnat la peste 4 ani de detenție

Un deținut de la Penitenciarul Poarta Albă a evadat. Fusese condamnat la peste 4 ani de detenție

Un deținut de la Penitenciarul Poarta Albă a evadat

Un deținut de la Penitenciarul Poarta Albă a evadat. Un deținut în vârstă de 23 de ani a evadat miercuri dimineață de la Penitenciarul Poarta Albă, părăsind un punct de lucru situat în municipiul Constanța.

Un deținut de la Penitenciarul Poarta Albă a evadat

Potrivit Administrației Națională a Penitenciarelor, un deținut în vârstă de 23 de ani a evadat miercuri dimineață la Penitenciarul Poarta ALbă. Tânărul fusese condamnat la peste patru ani de detenție pentru conducerea sub influența alcoolului a unui autoturism.

Miercuri, în jurul orei 12,00, s-a constatat că deţinutul Daniel Dumitru Vulpe, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, clasificat în regim semideschis, a părăsit un punct de lucru aflat pe raza localităţii Constanţa„, a informat ANP, printr-un comunicat de presă.

A evadat din închisoare

În vederea capturii deținutului, au fost dispuse măsuri specifice, precum sesizarea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Inspectoratul General al Poliției Române. Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, alarmarea personalului. Precum și trimiterea de echipe de căutare, formate din personalul unității. Acesta a evadat dintr-un punct de lucru situat în municipiul Constanța.

La momentul evadării, tânărul purta o geacă neagră și pantaloni gri. Fapta este asimilată infracțiunii de evadare și se pedepsește, conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

Citeste si:Curs valutar BNR 11 decembrie 2019. Cât costă euro astăzi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: