Redactia.ro
Home » Știri » Un elicopter s-a prăbuşit peste un imobil din Manhattan. Noi detalii despre elicopterul prăbușit în Manhattan

Un elicopter s-a prăbuşit peste un imobil din Manhattan. Noi detalii despre elicopterul prăbușit în Manhattan

Un elicopter s-a prăbuşit peste un imobil din Manhattan. Noi detalii despre elicopterul prăbușit în Manhattan

Elicopterul prăbușit în Manhattan. Un elicopter s-a prăbuşit luni peste un imobil din Manhattan, a anunţat departamentul de pompieri al metropolei americane New York, transmit Reuters şi AFP.

Un elicopter s-a prăbuşit peste un imobil din Manhattan

Imobilul peste care s-a prăbușit elicopterul este situat pe artera Seventh Avenue din centrul Manhattan-ului.

Citește și: Polițist ucis în misiune. Bărbatul care a împușcat mortal un polițist s-a sinucis

Echipe de pompieri s-au deplasat imediat la locul la care a avut loc accidentul. Elicopterul s-a prăbușit pe o vreme ploioasă

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat că este foarte posibil ca pilotul să fi încercat să aterizeze de urgență pe acoperișul clădirii.

Elicopterul prăbușit în Manhattan. În urma impactului elicopterului cu clădirea a izbucnit un incendiu pe care pompierii au reușit să-l controleze, a mai spus guvernatorul, citat de CBS.

În urma impactului elicopterului cu clădirea, oamenii care se aflau în interiorul clădirii au simțit cum aceasta se mișcă. Pompierii au declarat că este posibil ca printre persoanele de la bordul elicopterului să existe victime. Persoanele din clădire nu au fost rănite.

Accidentul s-ar fi produs pentru că pilotul elicopterului a încercat să aterizeze de urgență pe acoperișul clădirii.

Citește și: Caz grav la un spital din Vaslui. Apa de la robinet este infestată cu E.coli

Un elicopter s-a prăbuşit peste un imobil din Manhattan

Elicopterul prăbușit în Manhattan. Nu sunt cunoscute cauzele pentru care pilotul a recurs la măsura aterizării forțate. Este posibil, însă ca din cauza condițiilor meteo nefavorabile pilotul să decidă încetarea zborului. Atunci când s-a produs accidentul erau condiții de ceață.

„Din primele informații, se pare că elicopterul a aterizat forțat, a aterizat de urgență pe acoperișul clădirii. S-a produs și un incendiu în momentul în care acesta a atins acoperișul. Persoanele care se aflau în clădire au declarat că au simțit cum clădirea se mișcă. Departamentul de Pompieri consideră că incendiul este sub control. Există posibilitatea să existe victime printre persoanele de la bordul elicopterului. (…) Persoanele din clădire nu au fost rănite”, a declarat Cuomo.

Elicopterul prăbușit în Manhattan

Doi oficiali locali au precizat că la bordul elicopterului se afla o persoană care a fost rănită. Una dintre cauzele pentru care s-ar fi putut produce accidentul, identificate de anchetatori, ar putea fi ceața.

Elicopterul prăbușit în Manhattan. Acest incident a semănat panică printre locuitorii orașului, iar presa locală a luat foc. Inițial nu era cunoscută natura accidentului și împrejurimile in care a fost posibilă tragedia.

Citește și: Ramona Ioana Bruynseels este prima femeie în cursa pentru Cotroceni

http://

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: