Redactia.ro
Home » Monden » Un fost fotomodel a ajuns să trăiască pe străzi. Nimeni nu o mai recunoaște

Un fost fotomodel a ajuns să trăiască pe străzi. Nimeni nu o mai recunoaște

GALERIE FOTO (3) fost model fitness

Fostul model de fitness în vârstă de 37 de ani, Loni Willison, totodată și fosta soție a unuia dintre actorii care au cunoscut faima în serialul Baywatch, Jeremy Jackson, a ajuns pe străzi din 2016 și nu are de gând să renunțe la acest stil de viață. 

Fostul model de fitness s-a schimbat total

Fostul model de fitness, admirat acum câțiva ani de bărbații din întreaga lume, se luptă acum cu dependența de droguri și cu problemele mentale, ajungând să trăiască pe străzi. Recunoscută atât de oameni, cât și de jurnaliști pe străzile din Venice Beach, plimbându-și lucrurile într-un cărucior pentru cumpărături, Loni Willison, a declarat că se descurcă bine și că nu are nevoie de ajutor.  „Nu vreau să mă ajute nimeni”, le-a replicat femeia acestora.

De asemenea, fostul model de fitness susține că nu a mai avut vreun contact cu fostul ei soț de ani de zile. Loni Willison a fost căsătorită cu actorul Jeremy Jackson din anul 2012 și până în 2014 când au terminat relația printr-un divorț monstru. Cei doi s-au acuzat reciproc de violență, aceasta chiar acuzându-l pe fostul ei soț că a încercat să o ștranguleze în timpul unei altercații violente.

Cum a ajuns fostul model de fitness pe străzi

Fotul model de fitness a declarat în 2018 că a ajuns pe străzi după ce și-a pierdut jobul și n-a mai fost în stare să-și plătească chiria, situație în urma căreia a avut o cădere nervoasă. Deși prietenii s-au oferit să o ajute, aceasta a refuzat. Nu a vrut să scape de dependeța de droguri nici după ce proprietarul unei clinici de dezintoxicare s-a oferit să îi facă tratamentul gratis.

Nici fostul soț nu o duce mai bine. Actorul Jeremy Jackson l-a interpretat în serialul Baywatch pe fiul personajului principal, jucat de David Hasselhoff, Hobie Buchannon. În vârstă de 40 de ani, acesta nu a avut parte de liniște. Dependențele de droguri, alcool și sex ruinându-i cariera, ba chiar aducându-l de câteva ori în arestul poliției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: