Redactia.ro
Home » Știri » Un fotograf le-a spulberat visul unor tineri căsătoriți din Constanța. Ce au pățit aceștia

Un fotograf le-a spulberat visul unor tineri căsătoriți din Constanța. Ce au pățit aceștia

Un fotograf le-a spulberat visul unor tineri căsătoriți din Constanța

Un fotograf le-a spulberat visul unor tineri căsătoriți din Constanța. Doi tineri căsătoriți au visat să aibă o nuntă de vis, dar fotograful le-a făcut o surpriză deloc plăcută. Tinerii au adus acuzații grave după ce s-au confruntat cu o situație urâtă. Deși specialistul trebuia să le trimită pozele de la nuntă, aceștia au așteptat doi ani de zile până să le primească.

Un fotograf le-a spulberat visul unor tineri căsătoriți din Constanța. Ce au pățit aceștia

Un fotograf le-a spulberat visul unor tineri căsătoriți din Constanța. Nunta este cel mai frumos eveniment din viața a doi tineri care își jură dragostea în fața tuturor oamenilor dragi. Astfel, un asemenea eveniment trebuie imortalizat, motiv pentru care la fiecare nuntă sunt chemați fotografi care să le ofere mirilor amintiri de neuitat. Ei bine, un cuplu din Constanța a trecut printr-o situație neplăcută. Nunta visurilor lor le-a fost distrusă de un fotograf. În urmă cu doi ani, tinerii s-au căsătorit, și voiau ca totul să iasă perfect așa că au angajat un fotograf pe care i l-au recomandat o colegă de la muncă.

Suma pe care le-a cerut-o mirilor a fost decentă, așa că aceștia n-au mai stat pe gânduri și l-au angajat. Ulterior, cei doi căsătoriți au avut parte de o surpriză neplăcută. La o săptămână de la eveniment, fotograful le-ar fi promis mirilor că le va trimite pozele și filmările, doar că au trecut doi ani.

Abia acum, bărbatul le-ar fi trimis imaginile celor doi miri. Cu această ocazie, tinerii din Constanța au tras un semnal de alarmă pentru cei care vor să se căsătorească. ”În anul 2018, am început să căutăm un fotograf pentru nuntă. O fostă colegă a făcut nunta și i-am cerut detalii despre fotograf. Am văzut că nu face fotografiile nici slabe, dar nici foarte profi, iar suma pe care o cere este rezonabilă. Am discutat cu el, mi-a promis că într-o săptămână îmi va trimite fotografiile și filmările. Am avut încredere și i-am oferit toți banii înainte.Doar că, după eveniment, abia am reușit să mai dau de el, iar atunci când vorbeam cu el mă lua efectiv în râs. Este vorba despre Florin Daniel Production. Abia după 2 ani de la nuntă mi-a oferit fotografiile, neprelucrate și vai de ele. Vreau să trag un semnal de alarmă pentru viitoarele mirese, este cumplit ca pe banii tăi să fii batjocorit de un astfel de bărbat”, a declarat, pentru Replica de Constanța, cuplul păgubit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: