Redactia.ro
Home » Stil de viață » Povestea șocantă a unei mame din China. La nunta fiului ei femeia a aflat că nora este, de fapt, fiica sa dispărută FOTO

Povestea șocantă a unei mame din China. La nunta fiului ei femeia a aflat că nora este, de fapt, fiica sa dispărută FOTO

GALERIE FOTO (3) Povestea șocantă a unei mame din Chine

Povestea șocantă a unei mame din China. Milioane de părinți din întreaga lume își pierd copii, iar ani întregi trăiesc cu speranța că, într-o bună zi, îi vor revedea. Este și povestea unei mame din China care și-a pierdut fiica în urmă cu câțiva ani. Cel mai șocant este faptul că a regăsit-o chiar la nunta fiului ei. Astfel, fiica sa pierdută este, de fapt, nora sa. Cum a fost posibil?

Povestea șocantă a unei mame din China. La nunta fiului ei femeia a aflat că nora este, de fapt, fiica sa dispărută FOTO

Povestea șocantă a unei mame din China. Chiar și în prezent, există părinți care suferă enorm. Milioane de copii dispar, sunt răpiți sau pierduți, iar ani întregi, familiile lor speră ca într-o zi să se reîntâlnească. De asemenea, sunt și cazuri în care părinții nu și-au mai întâlnit niciodată copiii dispăruți. Ei bine, o mamă din China a avut noroc să-și reîntâlnească fiica dispărută în urmă cu 20 de ani. Șocant este faptul că adevărata fiica a sa era, de fapt, nora ei. Chiar în ziua nunții fiului ei, femeia a descoperit că nora sa are un semn din naștere asemănător cu cel al fiicei sale dispărute. După ce soacra mare i-a întrebat pe părinții fetei dacă nu cumva aceasta este adoptată, aceștia i-au spus că în urmă cu două decenii au găsit-o pe tânără pe marginea drumului.

A descoperit ca nora sa este, de fapt, fiica sa

Acesta a fost momentul în care femeia și-a dat seama că nora sa este, de fapt, fiica sa. Surprinsă, mireasa a izbucnit în lacrimi, luându-și mama biologică în brațe. Cele două s-au bucurat, iar mireasa a declarat că acest moment a fost mai fericit decât nunta în sine. După ce toată lumea și-a revenit, ceremonia a continuat și cei doi tineri s-au căsătorit. Spre surprinderea tuturor, cei doi și-au unit destinele. Nu, nu au încălcat nicio regulă și nu, cei doi nu sunt frați! Mama mirelui îl adoptase când era bebeluș, așadar, între cei doi nu există nicio legătură biologică. Mama acestuia își pierduse orice speranță că își va regăsi vreodată fiica, așa că a decis să adopte un copil.

Nora era, de fapt, fiica soacrei

Doi tineri au aflat înainte de nuntă că sunt frați

Printr-o situație asemănătoare au trecut și doi tineri, dar din păcate, deznodământul nu este unul fericit. După ce s-au cunoscut în timpul facultățuu și au avut o relație de cinci ani, o tânără și un băiat din Africa de Sud au decis să se căsătorească. Fiecare dintre ei a fost crescut de un singur părinte, iar viitorii miri au vrut ca aceștia să se cunoască. Ei bine, întâlnirea a fost una dezastruoasă.

Tinerii îndrăgostiți au aflat că sunt frate și soră și că au fost despărțiți la naștere. Însă, relația lor a ajuns prea departe iar tânăra a rămas gravidă cu propriul fraate. Părinții acestora s-au separat cu ani în urmă, pe când fata avea doar opt luni și băiatul doi ani. Fata a fost crescută de mama sa, iar băiatul de tată, în orașe aflate la o distanță de 80 de kilometri, iar niciunul dintre cei doi copii nu a știut că are un frate. Ulterior, aceștia au decis să pună capăt relației.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: