Redactia.ro
Home » Știri » Doi frați au dispărut de acasă! Poliția cere sprijinul populației. Familia copiilor este disperată

Doi frați au dispărut de acasă! Poliția cere sprijinul populației. Familia copiilor este disperată

Copii disparuti

Doi frați din Sectorul 5 al Capitalei, Nicoleta Anita Chireaţă și Robert-Andreas Chireaţă au dispărut de trei zile. Familia lor este disperată și se roagă pentru o minune, iar cei mici să fie găsiți în viață și teferi. Poliția a pornit în căutarea lor și cere sprijinul populației pentru identificarea copiilor.

Doi frați din București  au dispărut

Nicoleta Anita Chireaţă și Robert-Andreas Chireaţă, doi frați din Sectorul 5 al Capitalei sunt dispăruți de trei zile. Familia acestora este disperată și speră ca cei doi copii să fie găsiți de autorități. Poliția este în căutarea lor și cere sprijinul oamenilor pentru indentificarea lor. Nicoleta Anita Chireaţă are 13 ani, iar fratele ei mai mic, Robert-Andreas Chireaţă,  7 ani. Ei au plecat în urmă cu trei zile de acasă și nu s-au mai întors la domiciliu.

“În data de 02.11.2020, în jurul orelor 22.00, minora Chireață Nicoleta Anita , în vârstă de 13 ani, a plecat din Str. Armistitiului, nr. 13, sector 5 și nu a mai revenit. Este imbracata cu o bluză neagră, blugi albaștri și este încălțată cu adidași. Se afla în compania fratelui său Chireață Robert , în vârstă de 7 ani. Nu este bolnava psihic. În cazul depistării, rugăm să fim contactați la tel 33989 Sic-5, 20519 OS sectia 19 sau petentul 0729449800” este mesajul care apare pe site-ul oficial al Poliției Române.

Nicoleta și Robert Chireaţă, doi frați din București, au dispărut de acasă. Poliţia Capitalei a cerut sprijinul populației

Cum arată cei doi frați dispăruți

Băiatul are o înălţime de 1,30 m, greutate – 25 kg, păr blond tuns scurt, ochi albaştri, faţă ovală, ten alb, iar la data dispariţiei purta pantaloni albaştri/indigo şi pantofi negri.

Fata are o înălţime 1,55 m, greutate – 35 kg, faţă ovală, păr negru de lungime medie, ochi verzi, ten alb, iar la data dispariţiei purta bluză neagră şi pantofi tip sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: