Redactia.ro
Home » Stiri Locale » O nouă alertă la Caracal! O altă tânără este dispărută de acasă de multă vreme

O nouă alertă la Caracal! O altă tânără este dispărută de acasă de multă vreme

GALERIE FOTO (2) Alertă la Caracal

Minoră dispărută la Caracal

Alertă la Caracal, după ce o fată de 16 ani a fost dată dispărută de acasă de mai multe săptămâni.

Poliția în acțiune

Polițiștii din județ caută o fată de 16 ani care a plecat de la domiciliul ei din Caracal și nu s-a mai întors. Familia nu mai știe nimic de fată din 20 august.

„La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., ASAN ANA-MARIA CASANDRA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,60 m, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi verzi, păr lung vopsit negru.

Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Peste 400 de copii dispăruți în România!

Secretarul de stat Bogdan Despescu din Ministerul Afacerilor Interne a anunţat miercuri că va fi înfiinţată o structură specializată în găsirea persoanelor dispărute, cu psihologi, care va avea reprezentanţi în toate inspectoratele de poliţie.

„Va funcţiona la nivelul IGPR şi, în acelaşi timp, la nivelul Direcţiei Generale a Municipiului Bucureşti şi inspectoratelor judeţene de poliţie. Această structură se va ocupa exclusiv de căutarea persoanelor dispărute. Intenţionăm să atragem specialişti, intenţionăm să încadrăm poliţişti cu specializări din alte zone decât Academia de Poliţie, şi aici mă refer la psihologi. (…) Am alocat resurse financiare şi funcţii suplimentare pentru constituirea acestei structuri”, a afirmat Despescu la Parlament, conform agerpres.ro.

Despescu a participat la şedinţa Comisiei parlamentare de anchetă privind situaţia copiilor dispăruţi.

Gheorghe Dincă, acuzat că le-ar fi ucis pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Cazul din Caracal este unul dintre cele mai mediatizate cauri din ultimii zece ani. Gheorghe Dincă este suspectat că le-ar fi ucis pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

În acest caz au fost audiate peste 100 de persoane, iar dosarul este format din 3.000 de pagini. La începutul anului, Dincă a fost trimis în judecată pentru opt capete de acuzare și anume: trafic de persoane, trafic de minore, două infracțiuni de viol, două infracțiuni de omor calificat și două infracțiuni de profanare de cadavre sau morminte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: