Redactia.ro
Home » Știri » Un gălățean a fost amenințat cu debranșarea de la rețeaua de apă pentru o datorie de 3 bani

Un gălățean a fost amenințat cu debranșarea de la rețeaua de apă pentru o datorie de 3 bani

Un gălățean a fost amenințat cu debranșarea de la rețeaua de apă pentru o datorie de 3 bani

Un gălățean a fost amenințat cu debranșarea de la rețeaua de apă pentru o datorie de 3 bani. Bărbatul a primit notificare acasă prin intermediul unei scrisori care a costat compania de apă de cel puțin 10 ori mai mult decât suma imputată.

Un gălățean a fost amenințat cu debranșarea de la rețeaua de apă pentru o datorie de 3 bani

Un cetățean din Galați a postat pe Facebook notificarea pe care a primit-o de la rețeaua de apă, în care era amenințat cu debranșarea apei pentru o datorie de 3 bani.

Prin prezenta vă aducem la cunoștință că în evidențele contabile ale sociețății noastre, la data de 18.12.2019, figurați cu un sold restant în valoare de 0,03 lei. Ca urmare a situației descrise, în cazul în care înțelegeți să nu efectuați plata sumei restante în termen de cinci zile lucrătoare. Vom trece la măsura debranțării de la rețeaua publică și de a acționa în justiție. Rebranșarea la serviciile de apă se va realiza în termen de trei zile după achitarea unei taxe„, scrie în notificarea primită de gălățean.

Reacția bărbatului din Galați

Bărbatul somat pentru restanța de 0.03 lei, a rămas suprins de această notificare.

Am rămas puțin surprins că se poate așa ceva. Să trimiți notificare pentru 0,03 lei. Când prin Filiești conducta e spartă de ani de zile, iar apa băltește și se pierde în van. Vai de steaua voastră, Apa Canal!„, a scris bărbatul pe Facebook.

Internauții au răspuns imediat la această postare, majoritatea făcând haz de necaz de situația creată.

„Sună-i și întreabă-i dacă se poate plăti cu cardul!”, a sugerat un gălățean care i-a dat idei celui care a primit notificarea. „Mă duc cu o filă de 500 de ron” , a răspuns acesta pe Facebook.

Conform reprezentanților societății de apă, facturile pentru sumele restante sunt generate automat de un program informatic, iar scrisorile nu sunt verificate de oameni din cauza lipsei de personal.

Citeste si:Ministerul Sănătății transmite sancțiunile și măsurile luate în cazul Floreasca

Etichete: