Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un grup de nouă femei s-a implicat vreme de 30 de ani într-o misiune secretă. Peste ani și ani, totul a ieșit la iveală, iar familiile lor au rămas șocate

Un grup de nouă femei s-a implicat vreme de 30 de ani într-o misiune secretă. Peste ani și ani, totul a ieșit la iveală, iar familiile lor au rămas șocate

Un grup de nouă femei s-a implicat vreme de 30 de ani într-o misiune secretă

Un grup de nouă femei s-a implicat vreme de 30 de ani într-o misiune secretă. Există povești care pot impresiona o lume întreagă. Este și cazul celor nouă femei care au schimbat viețile a zeci de familii. Timp de 30 de ani au răspândit fericire și bucurie prin acte de caritate, fără ca familiile lor să știe. Ce făceau acestea?

Un grup de nouă femei s-a implicat vreme de 30 de ani într-o misiune secretă. Peste ani și ani, totul a ieșit la iveală, iar familiile lor au rămas șocate

Un grup de nouă femei s-a implicat vreme de 30 de ani într-o misiune secretă. Nouă femei au reușit să impresioneze o lume întreagă cu faptele lor. Vreme de 30 de ani, familiile și rudele lor nu au știut că ele au fac acte de caritate și că au ajutat zeci de familii. Acestea erau bune prietene din copilărie, așa că au decis să le aducă un strop de bucurie familiilor nevoiașe. Cele nouă femei din Tennessee, Statele Unite ale Americii au ținut totul secret vreme de trei decenii. Acestea își începeau ziua la 4 dimineața, pentru a se asigura că familiile lor nu-și dau seama cu ce se ocupă.

Peste ani, când totul a ieșit la iveală, soții lor au rămas fără cuvinte. Cele nouă au devenit celebre și sunt cunoscute drept „Cele nouă mătuși”. Chiar dacă nu au nicio legătură de sânge, acestea se consideră surori. Femeile au decis să facă aceste fapte după ce au cunoscut un cuplu care făcea mereu bine în comunitatea unde locuiau. Într-o zi, în timp ce jucau cărți, și-au amintit că persoana care le crescuse obișnuia să facă prăjituri și să le trimită familiilor care aveau pe cineva decedat. De fiecare dată când auzea că cineva a murit, femeia se apuca de făcut prăjituri pentru a-i consola pe cei în viață.

Banii cu care au început au fost cei pe care cele nouă prietene i-au economist spălând singure hainele familiei. În America există tradiția ca hainele să fie spălate la spălătorie, iar în acest fel, femeile au început să pună deoparte 400 de dolari pe lună fără ca soții lor să aibă habar. Cu banii strânși făceau acte de caritate, plăteau în secret facturile văduvelor, cumpărau haine și mâncare pentru copiii care aveau un singur părinte și făceau prăjituri pe care le trimiteau celor care aveau un deces în familie.

Cum își desfășurau cele nouă femei activitatea

Una dintre surori a povestit că mergeau cu mașina prin cartierele mărginașe și căutam case fără lumină. De obicei, cele care nu aveau lumină, cel mai probabil le era tăiat curentul. „Mergeam cu mașina prin cartierele mărginașe, căutam case unde nu era lumină, ceea ce însemna că li se tăiase curentul, apa, utilitățile. Apoi ne întorceam în aceeași noapte și le lăsam câte un mic pachet.”

După ce secretul lor a ieșit la iveală, soții au fost uimiți de gestul lor, iar unii chiar le-au însoțit în plimbările lor de găsire a celor nevoiași. În prezent, cele nouă mătuși au o afacere cu prăjituri prin care strâng fonduri pentru a-i ajuta pe cei săraci. Gestul lor a devenit un adevărat exemplu pentru întreaga comunitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: