Redactia.ro
Home » Știri » Un infractor periculos a fost lăsat liber pentru că judecătoarea a întârziat la muncă! Cum vor proceda autoritățile

Un infractor periculos a fost lăsat liber pentru că judecătoarea a întârziat la muncă! Cum vor proceda autoritățile

Un infractor periculos a fost lăsat liber pentru că judecătoarea a întârziat la muncă! Cum vor proceda autoritățile

Un infractor periculos a fost lăsat liber pentru că judecătoarea a întârziat la muncă! Iată cum vor proceda autoritățile!

Un infractor periculos a fost lăsat liber pentru că judecătoarea a întârziat la muncă

Un infractor deosebit de periculos a fost prins de polițiștii din Dej, dar a fost eliberat și a reușit să dispară întrucât judecătorul de drept și libertate, care trebuia să-i judece cererea de arestare preventivă a procurorului, a întârziat la serviciu.

Bărbatul de 44 de ani din comuna Căşeiu a fost arestat de poliţişti după ce o tânără de 17 ani l-a acuzat de viol, dar a fost eliberat în cele din urmă din motive incredibile.

În urma plângerii depuse de către tânăra Paul Alin Moldovan, individul a fost identificat de polițiști și reținut pentru 24 de ore, fiind adus ieri (2 februarie 2023) în fața Tribunalului Dji și prezentat cu Propunere de arest preventiv.

După expirarea ordinului de reținere, bărbatul a fost dus la Judecătoria Dej și lăsat în fața polițiștilor, dosarul său fiind încă pe rol întrucât judecătorul Mărginean Cătinean Candidia Laura a întârziat la serviciu. Cu toate acestea, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile, potrivit Antena 3.

Individul este din nou căutat de poliție

Individul judecat pentru viol a reuşit să plece de la instanţă şi să se facă dispărut, fiind din nou căutat de poliție:

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, au demarat activități în vederea depistării unui bărbat, de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore de 17 ani. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, la data de 1 februarie a.c., reținerea lui pentru 24 de ore.

Fapta pentru care este cercetat a fost comisă la data de 1 februarie a.c., într-un imobilul din comuna Cășeiu. După expirarea aceastei măsuri, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Judecătoriei Dej. La acest moment, sunt derulate activități cu efective mărite, în vederea depistării bărbatului, semnalmente acestuia fiind date în consemn la nivelul județului.

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112″, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

 

Sursa foto: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: