Redactia.ro
Home » Știri » Un jandarm le-a făcut copiilor de la o grădiniță, un cadou inedit

Un jandarm le-a făcut copiilor de la o grădiniță, un cadou inedit

GALERIE FOTO (6) Un jandarm le-a făcut copiilor de la o grădiniță, un cadou inedit

Un plutonier le-a făcut copiilor de la Grădinița Carmen Sylva din Târgoviște un cadou inedit.

Un jandarm le-a făcut copiilor de la o grădiniță, un cadou inedit

Iubitor de artă, Plutonierul-major Rize Florin în vârstă de 36 de ani, le-a făcut o surpriză copiilor de la grădinița „Carmen Sylva” din Târgoviște. Iubitor de pictură, jandarmul a pictat pe pereții unității școlare personaje cunoscut din benzile desenate și eroi din filmele de acțiune.

Copiii de la grădiniță au avut parte de un cadou nemaipomenit. Jandarmul a muncit mai bine de două săptămână pentru a da culoare grădiniței. Mai multe personaje din desenele animate și-au găsit locul pe peretele din curtea Grădiniței „Carmen Sylva” din Târgoviște. Acum, grădinița este plină de culoare, ce le oferă copiilor o stare de bucurie imensă.

Florin Rizea este pasionat de artă

Plutonierul-major Rizea Florin este absolvent al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani. Acesta lucrează în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița din anul 2005.

Eu am această pasiune a pictatului încă de mic, de pe băncile şcolii. Am urmat cursurile Şcolii Populare de Arte din Târgovişte, sub îndrumarea domnului profesor Mihai Şerbănescu. Nu pictez pereţi de mult timp. Am pictat un perete al fetelor mele şi atunci am văzut că îmi iese. La Grădiniţa «Carmen Silva» am ajuns din întâmplare să pictez. Unitatea Şcolară fiind vecină cu noi, am zis să facem ceva acolo, să îi ajutăm. Le-am făcut un cadou copiilor, la început de an şcolar”, a spus jandarmul.

Copiii au fost încântați și entuziasmați de surpriza pe care le-a făcut-o Florin. De asemenea, au contribuit și ei la înfrumusețarea gardului, și au făcut mozaic cu mâinile pe un panou.

Citeste si:Incendiu puternic într-un bloc din Germania, locuit de 19 români. Cel puțin doi morți

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: