Redactia.ro
Home » Știri » Un jandarm revoltat a zgâriat mașina unui bucureștean care a parcat neregulamentar. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Un jandarm revoltat a zgâriat mașina unui bucureștean care a parcat neregulamentar. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

masina jandarmerie

Scene incredibile au avut loc în cartierul Cotroceni, la intersecţia dintre Şoseaua Cotroceni şi Strada Zării. Situația greu de crezut a fost suprinsă, în întregime, de către camerele de supraveghere. Un jandarm a ajuns să fie bănuit de acte de vandalism! Iată cum a fost posibil așa ceva.

Un jandarm a zgâriat mașina unui bărbat care parcase în mod neregulamentar

Un bucureștean grăbit a parcat, în mod neregulamentar, mașina la intersecţia dintre Şoseaua Cotroceni şi Strada Zării. Atunci când a revenit la autoturism a avut parte de o surpriză neplăcută: vehiculul său era zgâriat! Surprizele nu s-au terminat, însă, aici. Camerele stradale de supraveghere au dezvăluit un lucru uimitor: cel care a zgâriat mașina bărbatului făcea parte dintr-un echipaj de jandarmerie. Șoferul grăbit nu intenționează să lase lucrurile nerezolvate și intenționează să depună o plângere penală.

„Nu mă așteptam ca Jandarmeria Română să facă acte de vandalism. Mă așteptam ca Jandarmeria să te protejeze. Cred că cel mai normal era ca în cazul în care constata că am făcut ceva greșit să anunțe Poliția Română, să cheme Poliția Rutieră, să mă amendeze. Dar sub nicio formă să îmi distrugi bunul”, a declarat bărbatul.

Reprezentanții Jandarmeriei au confirmat că cel care a zgâriat mașina activează ca jandarm și a etichetat întâmplarea ca fiind una regretabilă. În plus, ei au subliniat că vor încerca să identifice jandarmul care a avut asemenea comportament deplast și au promis că vor fi aplicate sancțiuni drastice.

Reacția reprezentanților Jandarmeriei

„Este un comportament care nu se justifică în nicio situație, mai ales din partea unui reprezentant învestit cu exercițiul autorității publice. Dacă se va constata că fapta întrunește elementele constitutive ale infracțiunii, vom înainta, de urgență, Parchetului Militar pentru verificare și vom acorda tot sprijinul organelor abilitate să soluționeze acest incident regretabil”, transmit reprezentanții Jandarmeriei.

Conform Codului Penal de la ora actuală, persoanele care săvârșesc infracțiunea de distrugere a unui bun pot fi pedepsite chiar și cu doi ani de închisoare. Potrivit Codul Penal, articolul 253 „distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun aparținând altuia se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: