Redactia.ro
Home » Știri » Un jandarm şi iubita lui, acuzaţi că au exploatat sexual două adolescente

Un jandarm şi iubita lui, acuzaţi că au exploatat sexual două adolescente

jandarm

Un jandarm din Suceava şi iubita lui sunt acuzaţi că au exploatat sexual două fete în vârstă de 15 ani.

Cei doi sunt bănuiţi că găseau clienţi pentru cele două fete minore, care se prostituau în locuinţa jandarmului şi a prietenei sale, iar banii erau împărţiţi în jumătate.

Sunt cercetați penal pentru trafic de minore

Bărbatul de 39 de ani din Suceava, angajat al MAI ca jandarm, şi prietena acestuia, în vârstă de 20 ani, sunt cercetaţi penal, sub control judiciar de DIICOT Suceava, pentru două infracţiuni de trafic de minore.

Procurorii DIICOT spun că jandarmul şi prietena lui au propus, în 2016, unei fete de 15 ani să se prostitueze cu bărbaţi pe care îi vor aduce cei doi în apartamentul lor, iar banii obţinuţi să îi împartă în jumătate.

Felix Bănilă a demisionat de la conducerea DIICOT

În 2017 cei dor ar fi racolat încă o fată de 15 ani pe care au convins-o să practice prostituţia.

Procurorii au dispus reţinerea jandarmului şi a prietenei sale pentru 24 de ore şi au cerut Tribunalui Suceava arestarea lor pentru 30 de zile. Însă instanţa a stabilit ca cei doi să fie cercetaţi sub control judiciar.

Jandarmul a demisionat din funcție

Imediat după ce a fost reţinut, bărbatul care lucra la Detaşamentul de Jandarmi Câmpulung Moldovenesc, fiind angajat al Inspectoratului de Jandarmi Suceava încă din 2006, a demisionat.

„A plecat prin demisie în momentul în care a fost reţinut. A fost angajat în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi în anul 2006. Noi nu mai putem luam măsuri împotriva acestuia. Există un dosar penal instrumentat de procurori”, a declarat lt.col. Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Suceava, potrivit Mediafax.

 

Etichete: