Redactia.ro
Home » Sport » Un luptător MMA a fost înjunghiat mortal! Imagini cu tragedia!

Un luptător MMA a fost înjunghiat mortal! Imagini cu tragedia!

luptător MMA mort, Alan Khadziev, Alan Khadziev înjunghiat

Unul dintre cei mai cunoscuți luptători, rusul Alan Khadziev a murit la doar 31 de ani. El a fost înjunghiat într-un restaurant din Moscova.

Alan Khadziev se afla la Moscova împreună cu soția și fratele său pentru a participa la o nuntă. Marți, a ieșit la un restaurant pentru a lua cina alături de mai mulți prieteni. În localul în acre se aflau a început un scandal, iar luptătorul a intervenit, încercând să calmeze lucrurile, dar totul s-a încheiat cu o tragedie. Alan Khadziev a fost înjunghiat în inimă. A fost transportat la spital, dar medicii nu au putut să-l salveze. Potrivit presei fratele starului din octogon, militar de profesie s-a răzbunat omorându-l pe agresor în același mod. The Sun scrie că acesta va fi anchetat de către poliția militară.
Un alt bărbat din restaurant a fost rănit și este în stare critică la spital. Poliția a deschis un dosar și a început cercetările.
Imaginile cu tragedia sunt deja publice.

ATENȚIE IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Cine a fost Alan Khadziev

Rusul era campion mondial al circuitului Full Contact Fighting. În cariera sa a concurat la mai multe stiluri de arte marțiale precum kickboxing, wushu sanda sau judo. Alan Khadziev a intrat în MMA la vârsta de 25 de ani și a concurat în 2015 la FCF International Commonwealth Cup. A câștigat titlul și mai târziu a fost recompensat cu titlul de Maestru al sportului. Rusul a câștigat de asemenea de două ori titlul mondial.

„Transmitem condoleanțele noastre sincere familiei și prietenilor lui Alan Khadziev, campionul mondial al FCF-MMA, care a murit tragic în noaptea de 23 martie”, este mesajul postat pe pagina de Instagram a celor de la Full Contact Fighting, la scurt timp după ce s-a aflat despre moartea campionului mondial.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de IF FCF-MMA (@fcf_mma)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: