Redactia.ro
Home » Monden » Copiii lui Zmărăndescu fac echipă la sala de MMA. Fiica boxerului învață să se apere de băieții care îi dau târcoale

Copiii lui Zmărăndescu fac echipă la sala de MMA. Fiica boxerului învață să se apere de băieții care îi dau târcoale

GALERIE FOTO (9) Copiii lui Zmărăndescu fac echipă la sala de MMA

Copiii lui Zmărăndescu fac echipă la sala de MMA. Mihai Zmărăndescu a acceptat să o învețe pe sora lui să se apere de băieți. Alexandra, este plină de tatuaje și susține că în momentul în care își face un tatuaj, uită de orice problemă. Cum a reacționat boxerul când a aflat că fiica sa vrea să facă MMA?

Copiii lui Zmărăndescu fac echipă la sala de MMA. Fiica boxerului învață să se apere de băieții care îi dau târcoale

Copiii lui Zmărăndescu fac echipă la sala de MMA. Cătălin Zmărăndescu este un fost boxer, fiind cunoscut pentru faptul că a lucrat ca bodyguard pentru milionarul din Pipera, Gigi Becali. Acum, le-a venit rândul copiilor lui să lupte și să devină puternici. Mihai Zmărăndescu, fiul boxerului a acceptat să-și învețe sora să lupte în cazul în care cineva îi dă târcoale. Alexandra Zmărăndescu ia lecții de autoapărare de la fratele ei, luptător de MMA.

Tânăra a făcut cinci ani tenis, dar a fost atrasă mai mult de street-dance. Din păcate, o accidentare gravă a făcut-o să renunțe definitiv la sportul de performanță. În vârstă de 18 ani, Alexandra face sală, aleargă și atrage toate privirile cu look-ul ei. Fiica lui Zmărăndescu are multe tatuaje, susținând că de fiecare dată când își face un tatuaj uită de supărări. „Cel de pe frunte (n.r. tatuajul) reprezintă că am depăşit o perioadă destul de grea din viaţa mea. Am simţit nevoia să fie la vedere. Să ştie toată lumea că sunt binecuvântată şi am reuşit să trec peste. Tatuajul acesta (n.r. arată braţul drept) o reprezintă pe mama, aici este fratele meu, care ţine lăbuţa pe mine, semn că mă protejează”, a mai spus Alexandra Zmărăndescu.

Fiul lui i-a călcat pe urme

Cătălin Zmărăndescu are cu ce se mândri. Boxerul are patru copii, fiind la a doua căsnicia. Mihai și Alexandru sunt copiii sportivului din prima căsătorie, iar anul trecut, a venit pe lume cel de-al patrulea copil, Cătălin Jr. Boxerul mai are o fetiță Matilda, cu actuala soție. Mihai Zmărăndescu, în vârstă de 20 de ani i-a călcat pe urme tatălui său, ajungând luptător MMA și bifând multe victorii. Impresionant este faptul că Mihai a cochetat cu fotbalul, dar se pare că boxul a fost mult mai important pentru el. În 2017, Mihai l-a făcut knockout pe John „Blackbeard” Oliver, un sportiv  în vârstă de 47 de ani. De asemenea, Zmără Jr. a reușit să cucerească prima lui centură de campion MMA, aceasta victorie făcându-l pe tatăl său să se întoarcă în țară, după ce a petrecut o bună perioadă de timp în străinătate.

Înainte de a se apuca de box, Mihai făcea antrenamente de fotbal și era extrem de bun în acest domeniu, dar ulterior și-a dat seama că luptele îi plac mai mult. Mihai Zmărăndescu a făcut fotbal nouă ani, la Steaua, după care s-a mutat în Anglia, la West Ham Academy. „Marea mea pasiune este să mă bat (..) Nu pot să zic că n-am emoţii înainte de luptă, dar mi le controlez oarecum şi când începe melodia de intrare şi văd acolo public cât cuprinde deja mă schimb, sunt alt om, încerc să fac show şi, orice ar fi, după meci mă duc la adversar şi-l felicit, fair-playul este fair-play”, spunea Mihai în urmă cu ceva vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: