Redactia.ro
Home » Sport » Benny Adegbuyi, meci istoric în Galey Glory 76!

Benny Adegbuyi, meci istoric în Galey Glory 76!

GALERIE FOTO (2) Benny Adegbuyi, Ciprian Sora, kickbox

Benny Adegbuyi a scris istorie în Galei Glory 76, după ce l-a învins pe legendarul Badr Hari. Miza acestui meci a fost obținerea biletului de challenger pentru titlul mondial. A fost un meci între numerele 2 – Benny Adegbuyi, și 3 – Badr Hari, în topul mondial.

Meciul anului dintre Benny Adegbuyi și marocanul Badr Hari a avut loc în Olanda, la Rotterdam. Adegbuyi și-a învins adversarul, unul dintre cei mai iubiți luptători în repriza a treia prin KO. Primă rundă a fost una echilibrată, începută agresiv de marocan, dar controlată mai bine de Adegbuyi. Benny a prins o lovitură de pumn care a părut că l-a afectat pe adversarul său.
În repriza a doua, românul a avut un moment mai dificil, fiind trimis la pământ cu o lovitură de stânga, cu aproximativ un minut înainte de finalul rundei. În repriza a treia Benny Adegbuyi și-a lovit adversarul atât de puternic, încât l-a umplut de sânge, acesta fiind nevoit să abandoneze, după ce fusese trimis la podea a doua oară.

„Hai România! Mulțumesc România. Mă simt nemaipomenit! A fost o luptă excelentă. E un luptător deosebit și mă așteptam să înceapă în forță. Dar am spus-o, și eu sunt foarte dur”, a strigat Adegbuyi la finalul meciului.

După ce a obținut victoria din Olanda, Benny poate lupta pentru titlul mondial. Nu înainte de jumătatea anului viitor, însă. Campionul mondial, Rico Verhoeven are programul stabilit. Pe 30 ianuarie va lupta împotriva lui Ben Saddik, în Gala Glory 77. Câștigătorul va fi adversarul românului în meciul pentru titlul mondial.

Ce spune Ciprian Sora, despre Benny Adegbuyi

“Benny Adegbuyi a scris istorie cu victoria împotriva lui Badr Hari si pot spune ca este cel mai valoros kick boxer Roman in activitate. Un meci dificil pentru care știu că s-a pregătit așa cum trebuie cu mai multe stagii de pregătire in Olanda ! Prima repriza i-a aparținut după opinia mea doar că doi dintre arbitri l-au preferat pe Badr Hari meciul fiind in Olanda, loviturile de picior aveau rolul de a-l destabiliza pe marocan, lovituri asupra brațului drept unde mai avusese o accidentare totul este făcut cu un plan tactic bine pus la punct. Repriza a doua fiind una dificilă pentru al nostru spre sfârșit, este numărat după un schimb de lovituri pe schimbarea gărzii se ridică și rezistă ultimele 30 de secunde atacului care se vroia nimicitor, ce să vezi cu luciditate deși era afectat reușeste să blocheze și să eschiveze loviturile năpraznice ale marocanului si suna gongul salvator!
Repriza a treia aveam niște emoții pe care greu le pot descrie, începe repriza un Benny hotărat lovește la corp schimba garda și îi aplică un croșeu de dreapta in piramida nazala si aceasta cedează simte puterea Romanului acesta îl punctează cu o directă de stânga și se clatină mitul celui care vb de violenta, apoi pe o directa vine contra cu piciorul stâng asupra coastelor care-l devastează pe mit !!!
Felicitări, un meci cât o istorie!!
Cei care l au blamat sa si ceara scuze si sa le fie rușine, el este ambasadorul nostru!!
Ossu”, este mesajul fostului campion mondial, Ciprian Sora.

Mesajul vine mai ales după ce, fostul luptător Daniel Ghiță, vărul lui sora l-a atacat pe Benny în repetate rânduri. După meci, Ghiță a declarat că nu a fost impresionat deloc de luptătorul roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: