Redactia.ro
Home » Sport » Un luptător îi ajută pe medicii din Suceava! S-a oferit voluntar

Un luptător îi ajută pe medicii din Suceava! S-a oferit voluntar

Un luptător îi ajută pe medicii din Suceava

Un luptător îi ajută pe medicii din Suceava. Sorin Mihalescul, paramedic a decis să se ofere voluntar la Spitalul Județean și să le dea o mână de ajutor medicilor.

Mai mulți sportivi au atras atenția în ultimele zile asupra situației care este în Moldova din cauza pandemiei de coronavirus. Unii se află în izolare în Moldova, alții au familiile prinse în infernul de acolo. Sorin Mihalescul, un luptător de kickboxing a decis să dea o mână de ajutor și s-a oferit voluntar. Fiind paramedic și-a luat concediu fără plată și a mers la Spitalul Județean din Suceava.

Un luptător îi ajută pe medicii din Suceava

Totul a ieșit la iveală după o postare pe facebook, care a devenit rapid virală.

“Respect Sorin Mihalescul!! Este un voluntar din Suceava care şi-a luat o lună concediu fără plată, și-a trimis copilul şi soția de acasă să îi protejeze și este în prima linie la Spitalul Județean de Urgență Suceava, la primiri urgențe!!! Jos pălăria!!! Suceava suntem noi şi are oameni adevărați!! Doamne ajută!!!”, a scris Adrian Buliga, președintele Uniunii Judeţene CNSLR Frăţia Suceava.

În prezent bărbatul de 40 de ani este și antrenor personal. Sorin Mihalescul a făcut parte din lotul național al României de Kickbox. În anul 2018 a câștigat medalia de bronz la categoria 74 de kilograme la stilul K1 light, la Campionatul Mondial Unificat de Kickbox din Italia.

Situație critică în Suceava

Suceava este cel mai mare focar epidemiologic din România. A devenit primul oraș din țara noastră care a intrat în carantină. Numărul pacienților internați și diagnosticați cu COVID-19 a ajuns la 600. De asemenea o mare parte din personalul medical a fost infectat. Potrivit prefecturii din Suceava, astăzi să află în carantină instituționalizată 589 de persoane, iar în izolare peste 4.000. Polițiștii au verificat aproape toate persoanele dar ți 90 de unități economice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: