Redactia.ro
Home » Sport » Petre Grigoraș, acuzații grave după moartea fratelui! „Este ceva ciudat”

Petre Grigoraș, acuzații grave după moartea fratelui! „Este ceva ciudat”

Petre Grigoraș, acuzații grave

Petre Grigoraș nu înțelege ce s-a întâmplat cu fratele său. Acesta a murit din cauza COVID-19, dar pe certificatul de deces apare o boală pe care acesta nu ar fi avut-o.

Pe certificatul de deces al fratelui antrenorului, medicii au scris că suferea de diabet. Petre Grigoraș spune că totul este ciudat. Familia nu știa despre această boală.

“Fratele meu a avut o răceală normală în familia lui, peste care a trecut. Se pare că acest virus l-a contactat pe fondul acestei răceli. A întârziat să meargă la spital. Când s-a dus deja era destul de târziu. A intrat în comă foarte rapid. A murit din cauza acestui virus. Am înțeles că i s-a scris acolo că avea probleme cu diabetul și cu inima. El în fiecare an își făcea analizele. Acum a apărut aceste probleme cu diabetul”, a spus tehnicianul pentru Prosport.

Petre Grigoraș nu înțelege ce s-a întâmplat

Petre Grigoraș locuiește la Constanța, dar restul familiei sale este în Moldova. Din cauza regulilor impuse acesta nu a putut merge la înmormântarea fratelui său. Antrenorul a semnalat nereguli la spitalul din Bacău.

“Până acum nu avea diabet, iar în certificatul de deces scrie că are diabet. Mi se pare ceva dubios. Răspunsul la teste i-a venit după vreo două zile, în acest timp nu i-a dat niciun tratament. După ce a venit rezultatul la 24 de ore a decedat. Până acum nu avea diabet, iar în certificatul de deces scrie că are diabet. Mi se pare ceva dubios. Cred că va mai dura o lună, două cel puțin această situație, sper să mă înșel”, a mai spus antrenorul.

Alți doi sportivi au semnalat problemele din spitalele din Moldova. Dorin Goian care se află izolat chiar în Suceava, dar și Cătălin Moroșanu. Luptătorul a spus că cea mai mare vină pentru ce se întâmplă acum o au medicii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini