Redactia.ro
Home » Sport » Dorin Goian, despre infernul din Suceava!

Dorin Goian, despre infernul din Suceava!

Dorin Goian, despre infernul din Suceava!

Dorin Goian se află în aceste zile izolat la Suceava. Zona unde este fostul internațional este cea mai afectată în acest moment din cauza epidemiei de coronavirus.

Fostul internațional, Dorin Goian este foarte afectat din cauza epidemiei de COVID-19. Se află în izolare chiar la Suceava. Goian este supărat pentru că spune el, România nu a învățat nimic din ceea ce s-a întâmplat în Italia.

”Situația este destul de delicată și nici nu a început nebunia. Să vedeți ce o să fie peste două săptămâni. Noi stăm în casă, ne supunem regulilor. Nu e timpul să ne plângem. Trebuie să găsim soluții. Mi-au zis cei din Italia să nu repetăm greșelile lor. Credeam că vom învăța cu toții și vom lua măsurile necesare. Ei s-au trezit prea târziu. Din păcate, ca la noi la nimeni, vorba aceea. Important este să trecem cu bine peste acest virus, din punct de vedere medical”, a spus Goian pentru Pro X.

Dorin Goian, nemulțumit de sistemul de sănătate

“La noi, în România, mori cu zile. Nu am progresat absolut deloc”, a mai declarat Goian.

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre cele 1.292 de persoane confirmate pozitiv, 115 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 41 la București, 7 la Iași, 6 la Craiova, 6 la Constanța și 2 la Cluj). 25 de persoane au decedat.

Moroșanu dă vina pe medici

Luptătorul Cătălin Moroșanu a comentat și el situația din Suceava, unde 90 de cadre medicale au fost infectate. Moroșanu a semnalat pe pagina sa de facebook mai multe probleme cu care se confruntă locuitorii din oraș.

“Suceava trebuie închisă! Situația de la Spitalul Județean Suceava a fost creată de medici! Mulți dintre ei au cabinete particulare și au tratat pacienți care aveau coronavirus! Apoi au venit la Spitalul Județean și au infectat pe toți colegii de muncă! Spitalul luase toate măsurile de protecție, dar medicii sunt principalii vinovați! Colac peste pupăză, majoritatea medicilor și-au luat concediu medical și au tratament preferențial față de oamenii de rând! Sunt pacienți care stau câte 30 la o singura toaletă!..Situația este foarte gravă!”, este o parte din postarea luptătorului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: