Redactia.ro
Home » Sport » Tragedie în familia lui Petre Grigoraş! Fratele antrenorului a murit din cauza COVID-19

Tragedie în familia lui Petre Grigoraş! Fratele antrenorului a murit din cauza COVID-19

Tragedie în familia lui Petre Grigoraş

Tragedie în familia lui Petre Grigoraş! Antrenorul trece prim momente foarte grele. Fratele său a murit, luni, după ce fusese infectat cu COVID-19.

Tragedia a avut loc în orașul Bacău. Petre Grigoraş, în vârstă de 55 de ani locuiește la Constanța, dar familia sa stă în Moldova. Unul dintre frații tehnicianului a fost infectat cu coronavirus, iar luni s-a stins din viața. Antrenorul nu a putut să ajungă la înmormântare.

”Mi-a murit un frate de coronavirus, am și alte probleme. El era în Zemeș, lângă Moinești, în zona Bacăului, a fost răpus de această boală la 59 de ani. N-am putut merge la înmormântare. În 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă, familia este în carantină, este îngrozitor, dar asta-i viața”, a declarat Petre Grigoraș, pentru doarromania.ro.

Tragedie în familia lui Petre Grigoraş

”Eu sunt în Constanța acum, acasă. Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Atât eu, cât și o parte dintre fotbaliști care erau din alte localități. Am discutat cu conducătorii, cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi. De la club deocamdată nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajați. Dar sigur că există o stare de teamă. Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranță”, a mai spus antrenorul celor de la Foresta Suceava, Petre Grigoraș.

La ultima raportare, pe teritoriul țării noastre, au fost confirmate 2.460 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, dintre care 34 sunt în stare gravă.
Dintre persoanele confirmate pozitiv, 220 au fost declarate vindecate . Totodată, până acum, 85 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din orașele Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu și Ialomița, au decedat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini