Redactia.ro
Home » Sport » Război total între Anamaria Prodan și Gigi Becali. Ce replici acide și-au spus

Război total între Anamaria Prodan și Gigi Becali. Ce replici acide și-au spus

Anamaria Prodan și Gigi Becali

Scandalul momentul în showbiz este între Anamaria Prodan și Gigi Becali, după cel mai scump transfer din Liga 1. Iată ce acuzații își aduc cei doi.

Anamaria Prodan și Gigi Becali, scandal fără precedent

Anamaria Prodan și Gigi Becali și-au adus replici și acuze foarte grave, după ce a avut loc transferul lui Dennis Man, cel mai scump din istoria Ligii 1. Soția lui Reghe susține că a fost lăsată pe dinafară, pentru a-i fi luat locul la masa negocierilor de către firma verilor lui Gigi Becali, Victor și Giovanni.

„Îți dau cuvântul că nu mai vorbesc în viața mea cu Anamaria, îi dau bună ziua, dar nu mai discut cu femei, care e problema? Problema a fost că ea, când mi-a trimis mie ofertă de 10.000.000 de euro, cu o oră înainte vorbisem cu patronul Parmei și mi-a făcut ofertă de 13.000.000 plus 2.000.000 bonusuri, iar ea făcea ofertă de 10.000.000 plătibili în patru ani?

Tu îți dai seama că eu vorbeam? Ce să zic atunci? Nu mă interesează de ea. Eu am greșit. Eu nu mai lucrez cu femei. Am făcut o greșeală pentru că e nevasta lui Reghe… ce, dacă zice Reghe ceva? Nu mai vorbesc nici cu Reghe. Ce îmi trebuia mie să vorbesc cu o femeie? Femeia e frumoasă acolo, manechin”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Anamaria Prodan, replică la adresa lui Becali

La rândul ei, Anamaria Prodan i-a răspuns patronului din Liga 1, spunând că este dezamăgită, mai ales că ea l-a ajutat foarte mult când era în închisoare.

„Am văzut declarațiile, ce aș putea să spun? Doar că sunt atât de dezamăgită și am un gust amar. Într-adevăr, tot ceea ce mi-au spus oameni foarte importanți din presă, din sport s-a adeverit. Mi-aduc aminte și zâmbesc cum îi luam apărare lui Gigi Becali și spuneam că e foarte corect.

Aș vrea să-mi mențin părerea, dar ceea ce a făcut și cum a reacționat arată că e foarte mic și arată că n-o să mai existe nimic din partea mea, niciun transfer. Eu l-am ajutat pe omul ăsta incredibil și când era la pușcărie, poate n-a știut nimeni niciodată că atunci eu și soțul meu am avut grijă să nu se aleagă praful, am adus jucători și n-am cerut niciun comision.

Nu le-am luat comision, pentru că știam că e în pușcărie. I-am vândut pe milioane, zeci și zeci de milioane, jucători în ultimele 6 luni și puteam să-i iau eu liberi de contract, Bourceanu, Popa, Szukala, Sânmărtean. N-am făcut niciodată așa ceva. I-am adus milioane pe ei! Deci eu pentru Gigi Becali am fost atât de dreaptă și atât de corectă încât sunt foarte mândră”, a spus impresara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: