Redactia.ro
Home » Sport » Război total între Anamaria Prodan și Gigi Becali. „Eu nu mai lucrez cu femei!”

Război total între Anamaria Prodan și Gigi Becali. „Eu nu mai lucrez cu femei!”

Război total între Anamaria Prodan și Gigi Becali.

Război total între Anamaria Prodan și Gigi Becali. Anamaria Prodan și Gigi Becali sunt într-un scandal, după transferul lui Dennis Man la Parma. Soția antrenorului Reghecampf l-a atacat pe finanțatorul FCSB și susține că afaceristul nu ar fi suporat ca o femeie să fie cea care realizează cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

Război total între Anamaria Prodan și Gigi Becali. „Eu nu mai lucrez cu femei!”

Război total între Anamaria Prodan și Gigi Becali. Anamaria Prodan Reghecampf se află în conflict cu omul de afaceri Gigi Becali. Întregul scandal a pornit după transferul lui Dennis Man la Parma, iar acest lucru l-a indignat enorm pe finanțatorul FCSB. După ce Gigi Becali a atacat-o pe Anamaria Prodan, soția antrenorului susține că a fost sărită din schemă la transferul lui Man, Becali preferând să realizeze mutarea cu ajutorul lui Ion Becali, verișorul său, care ar fi obținut o sumă foarte mare. Anamaria Prodan se declară dezamăgită de spusele lui Gigi Becali la adresa sa. „Am văzut declarațiile, ce aș putea să spun? Doar că sunt atât de dezamăgită și am un gust amar. Într-adevăr, tot ceea ce mi-au spus oameni foarte importanți din presă, din sport s-a adeverit. Mi-aduc aminte și zâmbesc cum îi luam apărare lui Gigi Becali și spuneam că e foarte corect”, a declarat dezamagita Anamaria Prodan.

De asemenea, fiica Ionelei Prodan și-ar fi dorit să rămână la aceeași părere, dar se pare că situația dintre cei doi s-a schimbat total.”Aș vrea să-mi mențin părerea, dar ceea ce a făcut și cum a reacționat arată că e foarte mic și arată că n-o să mai existe nimic din partea mea, niciun transfer. Eu l-am ajutat pe omul ăsta incredibil și când era la pușcărie, poate n-a știut nimeni niciodată că atunci eu și soțul meu am avut grijă să nu se aleagă praful, am adus jucători și n-am cerut niciun comision”, a mai declarat Anamaria Prodan. Mai mult, impresa a menționat că nu i-a cerut comision lui Gigi Becali pentru că se afla la închisoare și se consideră mândră că a fost corectă cu Becali.” Nu le-am luat comision, pentru că știam că e în pușcărie. I-am vândut pe milioane, zeci și zeci de milioane, jucători în ultimele 6 luni și puteam să-i iau eu liberi de contract, Bourceanu, Popa, Szukala, Sânmărtean. N-am făcut niciodată așa ceva. I-am adus milioane pe ei! Deci eu pentru Gigi Becali am fost atât de dreaptă și atât de corectă încât sunt foarte mândră„.

Anamaria Prodan, dezamăgită de Gigi Becali

Impresara susține că are dovadă referitoare la transferul lui Man, iar motivul pentru care nu a acceptat acest lucru, a fost faptul că nu doarea ca o femeie să facă transferul. Gigi Becali a declarat în urmă cu puțin timp că nu va mai vorbi niciodată cu Anamaria Prodan, dar nici cu vreo femeie. Totodată, fondatorul Stelei a spus clar că nu va mai lucra niciodată cu femei, chiar dacă Reghe se va supăra pe el. „Nu mai vorbesc în viața mea cu Ana, nici n-o să mai vorbesc în viața mea. Nu mai discut în viața mea cu femei. Eu am primit oferta de la Ana, na, că trebuie să-i pronunț și numele acum, dar n-o voi mai face.Tu îți dai seama că eu vorbeam? Ce să zic atunci? Nu mă interesează de ea. Eu am greșit. Eu nu mai lucrez cu femei. Am făcut o greșeală pentru că e nevasta lui Reghe… ce, dacă zice Reghe ceva? Nu mai vorbesc nici cu Reghe. Ce îmi trebuia mie să vorbesc cu o femeie? Femeia e frumoasă acolo, manechin, ”, a declarat Gigi Becali,.