Redactia.ro
Home » Sport » Dennis Man ar putea ajunge la Parma! Ce a pățit Anamaria Prodan

Dennis Man ar putea ajunge la Parma! Ce a pățit Anamaria Prodan

Dennis Man, gigi becali, anamaria prodan, Dennis Man transfer

Parma este decisă, să-l transfere pe Dennis Man cu orice preț. Italienii au vrut să dea inițial 10 milioane de euro, dar Gigi Becali nu s-a lăsat. Până la urmă Parma a revenit și a mărit oferta.

Aproape 13 milioane de euro, plus încă un milion de euro, după ce Man va juca 15 meciuri la națională, și un alt milion dacă dă 10 goluri în primii 2 ani. Aceasta este suma pe care ar primi-o Gigi Becali de la Parma. Deși impresarul lui Man este Anamaria Prodan, Gigi Becali a dezvăluit că a apelat și la ajutorul vărului său Giovanni Becali. Acesta i-a pus în legătură directă pe Gigi Becali cu Tanner Krause, patronul american al Parmei.

„Am vorbit direct cu patronul de la Parma, cu americanul miliardar. Povestea a început acum o lună, când eu le-am făcut o ofertă scrisă de 12 milioane, plus bonusuri până la 15. Ei n-au acceptat-o, dar acum două zile au revenit. Eu am spus că nu mai e valabilă oferta și mi-am dat seama că ei sunt duși pe niște căi greșite, cum că el ar pleca și pe 10 milioane, pe 8, etc. Eu am vorbit deja și prin Giovanni. Eu nu i-am spus Anei că eu negociez cu ei și prin Giovanni. Nu vreau acum să fac discuții, chiar dacă mi-a dat mesaje”, a declarat Becali l-a Digi Sport.

Patronul celor de la FCSB mai are o condiție. Vrea o scrisoare de garanție din partea patronului de la Parma.

Ce spune Anamaria Prodan despre amestecul lui Giovanni Becali

După ce a aflat de amestecul altui impresar în transferul lui Dennis Man, Anamaria Prodan a declarat:

„În ultimele șase luni am ținut legătura în fiecare zi cu Gigi Becali și nu am știut că a vorbit cu Giovanni Becali acum două sau trei zile. Eu am prezentat ofertele oficiale, care erau de 11 sau 12 milioane de euro și am respectat ceea ce mi-au cerut patronul Parmei și Gigi Becali, să nu vorbesc cu nimeni în această perioadă.
Este foarte greu să vinzi cu 15 milioane de euro în această perioadă de COVID-19, dar Dennis Man merită acești bani. Am încercat să mă apropii cât de mult am putut de oferta cerută de Gigi Becali pentru că eu mi-am dorit ca patronul Stelei să obțină 15 milioane pe Dennis Man. Giovanni Becali a apărut dintr-odată, din partea Stelei, iar de atunci este un haos total. Patronul Stelei a vorbit direct cu cel de la Parma, am înțeles că Giovanni Becali i-a dat numărul de telefon. Cei de la Parma mi-au zis că este o sumă foarte mare, dar Gigi Becali are foarte mulți bani și nu o să scadă niciodată din preț. S-a discutat la nivel înalt, la nivel Steaua București, de șase luni. Țin mult prea mult la Gigi Becali ca să comentez. Pe mine mă interesează ca jucătorului să îi fie bine”.

Dacă Man va ajunge în Italia, devine cel mai scump transfer făcut de Gigi Becali. Până acum suma record pentru România a fost obținută tot de Becali în urma transferului lui Nicolae Stanciu la Anderlecht, în 2016, pentru 10 milioane euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: