Redactia.ro
Home » Sport » Cine este iubita lui Dennis Man! Cum o răsfață “Perla” lui Gigi Becali

Cine este iubita lui Dennis Man! Cum o răsfață “Perla” lui Gigi Becali

GALERIE FOTO (5) Cine este iubita lui Dennis Man

Cine este iubita lui Dennis Man! La 21 de ani, fotbalistul are tot ce își dorește. O carieră în plină ascensiune și o iubită care poate lua ochii oricui.

“Perla” lui Gigi Becali trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de Alexandra, de aproape 5 ani. S-au cunoscut pe vremea când fotbalistul juca la Arad și de atunci nu s-au mai despărțit. Șatena cu ochii verzi este fostă Miss Arad în 2014. Distanța nu le-a distrus relația, ba chiar am putea spune că acesta a devenit din ce în ce mai solidă. După sosirea fotbalistului în București, Alexandra a profitat de fiecare vacanță sau moment liber pentru a fi alături de iubitul ei. Apoi a decis să se multe alături de el la București. În urmă cu ceva vreme, Gigi Becali spunea că îi dă lui Man 85.000 de euro ca să-și cumpere un apartament în capitală. Se pare că fotbalistul a și cerut-o pe Alexandra de soție.

Alexandra, model pentru iubitul ei

Dennis Man a intrat și în afaceri. Și-a lansat propria linie vestimentară. Numele ales este „Signed 98”. Modelele pentru colecție sunt chiar fotbalistul și frumoasa sa iubită. Deocamdată hainele semnate de fotbalist se vând doar în mediu online.

Man, cel mai scump fotbalist de la FCSB

La începutul acestei luni, Gigi Becali a anunțat că a avut o ofertă de 10 milioane de euro din Premier League, pentru Dennis Man. Finanțatorul celor de la FCSB nu a acceptat-o și a declarat că dorește dublu.

„Am avut o ofertă de 10 milioane pe Man și le-am zis direct că nu o accept. Din Premier League cred. Le-am zis clar celor de acolo că nu-l dau pe 10 milioane. Le-am cerut 20 de milioane. Când îmi dau cât le-am cerut, atunci vom mai discuta”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

Când a ajuns la FCSB, cota lui Dennis Man era de 200.000 de euro. Acum, potrivit transfermarkt.com valoarea lui este de 5,5 milioane de euro. În 2016 când s-a transferat de la UTA la FCSB, Becali a plătit 500.000 de euro.

Citește și: Ionuț Radu și-a găsit echipă! Portarul ajunge în Franța!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: