Redactia.ro
Home » Sport » Ionuț Radu și-a găsit echipă! Portarul ajunge în Franța!

Ionuț Radu și-a găsit echipă! Portarul ajunge în Franța!

Ionuț Radu și-a găsit echipă

Ionuț Radu și-a găsit echipă. Inter Milano a ajuns la un acord cu un club din Ligue 1, pentru transferul portarului român.

OGC Nice va anunța astăzi, transferul lui Ionuț Radu. Potrivit celor de la les-transferts.com, cei de la Nice au ajuns la un acord cu Inter Milano pentru împrumutul lui Radu. Italienii au exclus din start un transfer permanent.

„Acord între Inter Milano și Nice pentru portarul român. Portarul va ajunge la Nice sub formă de împrumut, pentru o perioadă de 18 luni „, titrează francezii.

Ionuț Radu a avut mai multe oferte

Goalkeeper-ul român a avut mai multe oferte în momentul în care a anunțat că vrea să plece de la Genoa. Printre echipele care s-au arătat interesate se numără Verona și Brescia, care l-ar fi dorit până în vara lui 2020. Până la urmă a decis să joace în Franța, unde va fi antrenat de fosta legendă Patrick Vieira. Ionuţ Radu, cotat la 15 milioane de transfermarkt.com,

De ce a plecat de la Genoa

Goalkeeper-ul de 22 de ani a fost folosit în acest sezon în 19 meciuri de Genoa. Deşi este portarul care a încasat cele mai multe goluri în Serie A, toată lumea îl laudă, după ce a avut câteva intervenţii magistrale. În vara lui 2019, Radu a fost răscumpărat de Inter, pentru 15 milioane de euro. A fost lăsat pentru încă un sezon la Genoa. Toată lumea a considerat că aici ar putea crește apărând meci de meci. La finalul sezonului, Genoa a transferat un alt portar, iar Radu a fost lăsat pe bancă. Nemulţumit de situaţia în care a ajuns, fotbalistul a anunţat imediat că se va transfera.

Citește și: Alexandru Maxim ajunge la Gaziantep. Când semnează contractul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: