Redactia.ro
Home » Sport » Alexandru Maxim ajunge la Gaziantep. Când semnează contractul

Alexandru Maxim ajunge la Gaziantep. Când semnează contractul

Alexandru Maxim ajunge la Gaziantep

Alexandru Maxim ajunge la Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică. Românul ar trebui să semneze contractul, marți.

Marius Şumudică îl așteaptă pe Alexandru Maxim la Gaziantep. Este al doilea român pe care antrenorul în dorește în această iarnă, după Alexandru Chipciu. Acesta a fost la un pas de a semna cu turcii, dar s-a răzgândit în ultimul moment și a ales să joace pentru CFR Cluj. Se pare că Alexandru Maxim va ajunge astăzi, în Turcia, pentru a efectua vizita medicală. Apoi va semna și contractul.

“Alexandru Maxim, care a jucat până acum la Mainz, în Bundesliga, a fost de acord cu propunerea pe care i-a făcut-o Gaziantep. Transferul lui Alexandru Maxim, pe care-l dorește mult antrenorul Marius Șumudică, va deveni clar de azi”, anunţa duminică olaymedya.com

Jucătorul de 29 de ani va evolua sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

Alexandru Maxim, împrumutat de la Mainz

Alexandru Maxim s-a transferat la Mainz în 2017. În acest sezon a jucat 6 meciuri pentru echipa sa, 5 în Bundesliga şi unul singur în Cupa Germaniei. În acest moment cota sa este de 2 milioane de euro, dar cea mai mare cotă pe care a avut-o în carieră a fost de 7 milioane de euro.
„Gaziantep Football Club, care dorește să-și consolideze mijlocul echipei, a găsit numărul 10 în Germania. Negocierile cu Alexandru Maxim, fotbalist aflat pe lista roș-negrilor, sunt așteptate să se finalizeze în cel mai scurt timp”, au scris cei de la olaymedya.com.

Citește și: Starurile lumii sunt în șoc după moartea lui Kobe Bryant și a fiicei sale

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: