Redactia.ro
Home » Sport » Starurile lumii sunt în șoc după moartea lui Kobe Bryant și a fiicei sale

Starurile lumii sunt în șoc după moartea lui Kobe Bryant și a fiicei sale

Starurile lumii sunt în șoc

Starurile lumii sunt în șoc după moartea lui Kobe Bryant și a fiicei sale de 13 ani, Gianna. Gheorghe Hagi a fost unul dintre primii oameni din sportul românesc care a reacționat după tragedie.

Starurile lumii sunt în șoc după moartea lui Kobe Bryant și a fiicei sale. Sportivii din toată lumea au reacționat după ce s-a aflat despre dispariția legendei din NBA.

„Vestea este adevărată şi foarte tristă. Este o zi tare tristă pentru familia lui Kobe şi pentru familia NBA. Aş fi vrut să fie doar o poveste, Kobe a fost prea tânăr ca să se ducă. Aseară, LeBron James i-a doborât recordul de puncte şi toată lumea vorbea despre asta, iar acum uite! E o întâmplare nefericită. Nu suntem pe Pământ o veşnicie, dar aş fi vrut şi am fi vrut cu toţii ca el să stea mai mult cu noi. Kobe a fost extrem de iubit”, a spus Ghiță Mureșan, potrivit news.ro.

Mai mulți baschetbaliști din NBA au postat mesaje imediat după aflarea tristei vești.

Reacția lui Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi a fost unul dintre primii oameni din sportul românesc care a reacționat după ce a aflat cumplita veste. “Regele” a postat un masaj pe contul său de facebook.

“Vești oribile…Unul dintre cei mai mari baschetbaliști. Odihnește-te în pace, Kobe Bryan”, a scris, Gheorghe Hagi.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai baschetbalistului, Neymar i-a dedicat un gol în acestă seară.
Și cluburile de fotbal din Europa, precum AC Milan sau Borussia Dortmund au reacționat imediat.

”Nu avem cuvinte să exprimăm cât suntem de șocați să auzim despre tragicul deces al unuia dintre cei mai mari oameni de sport ai tuturor timpurilor și un fan rossonero, Kobe Bryant. Ne vei lipsi mereu, Kobe”, au scris cei de la AC Milan.

”Suntem profund întristați să aflăm de decesul lui Kobe Bryant. Gândurile și rugăciunile noastre merg spre familia sa și prietenii săi. Pentru totdeauna o legendă”, au scris și germanii.

Elicopterul în care se afla Bryant s-a prăbușit

Superstarul NBA se afla duminică seara la bordul unui elicopter privat care s-a prăbușit în regiunea Calabasas, California. În elicopter se afla și Gianna, fiica de 13 ani a lui Bryant. Deși echipele de salvare au intervenit rapid, nicio persoană nu a fost salvată. Baschetbalistul călătorea cu elicoperul său și pe vremea când juca.

Bryant a jucat doar pentru LA Lakers

De cinci ori campion NBA cu echipa LA Lakers, Kobe Bryant a primit de două ori premiul de MVP al finalei NBA. Bryant a jucat toată cariera, între 1996 și 2016, pentru Los Angeles Lakers. A fost singurul jucător căruia LA Lakers, i-a retras ambele numere pe care le-a purtat pe echipamentul de joc (8 și 24). În clasamentul all-time al marcatorilor din NBA, Kobe ocupa locul 3, cu 33.643 de puncte, fiind depașit de Kareem Abdul-Jabbar (38.387) și de Karl Malone (36.928).

Citește și: Kobe Bryant, ultimul interviu! “Trebuie să faci ceea ce îți place”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: