Redactia.ro
Home » Sport » Kobe Bryant, ultimul interviu! “Trebuie să faci ceea ce îți place”

Kobe Bryant, ultimul interviu! “Trebuie să faci ceea ce îți place”

Kobe Bryant, Ara Zobayan, cauza accidentului

Kobe Bryant a acordat ultimul interviu cu câteva zile înainte de moartea sa tragică. A vorbit despre planurile sale și despre proiectele pe care le-a dezvoltat după ce s-a retras din baschet.

USA Today Sports a publicat pe 23 ianuarie un material cu superstarul NBA. Kobe Bryant a declarat că a iubit să joace baschet, dar că după retragere a continuat să facă lucruri care i-au făcut plăcere. Bryant a spus că niciodată nu s-a așteptat să câștige un premiu Oscar. Legenda baschetului american a primit în 2018 celebrul premiu pentru cel mai bun scurtmetraj de animatie, „Dear Basketball”, realizat împreuna cu Glen Keane.

„Nu este ceva la care m-am așteptat. Orice copil are un vis. Să câștige competiții, campionate, lucruri de acest gen. Nu m-am așteptat să câștig un premiu în industria filmului”, spunea Bryant, pentru USA Today Sports.

În ultimul interviu a povestit și despre momentul în care a decis să se retragă.

„Toată lumea mă întreba ce o să fac dacă mă retrag. O să intri în depresie, mi se spunea. Dar până la urmă am găsit ceva care chiar îmi place. Îmi place să spun povești pentru copii. Îmi place să îi inspir și să îi ajut „, a mai spus legenda din NBA.

Kobe Bryant a căutat să inspire copiii din întreaga lume prin cărți scrise și ilustrate pe înțelesul lor.

Bryant a jucat doar pentru LA Lakers

De cinci ori campion NBA cu echipa LA Lakers, Kobe Bryant a primit de două ori premiul de MVP al finalei NBA, fiind considerat unul dintre cei mai valoroși jucători din lume. Bryant a jucat toată cariera, între 1996 și 2016, pentru Los Angeles Lakers. A fost singurul jucător căruia LA Lakers, i-a retras ambele numere pe care le-a purtat pe echipamentul de joc (8 și 24). În clasamentul all-time al marcatorilor din NBA, Kobe ocupa locul 3, cu 33.643 de puncte, fiind depașit de Kareem Abdul-Jabbar (38.387) și de Karl Malone (36.928). A fost unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA.

Elicopterul în care se afla Bryant s-a prăbușit

Superstarul NBA se afla duminică seara la bordul unui elicopter privat care s-a prăbușit în regiunea Calabasas, California. Potrivit US Magazine, alături de fostul mare baschetbalist, se mai aflau în elicopterul alte trei persoane. La bordul elicoperului ar fi izbucnit un incendiu. Deși echipele de salvare au intervenit rapid, nicio persoană nu a fost salvată. Se pare ca soția lui Kobe, Vanessa Bryant, nu se afla la bord. Baschetbalistul călătorea cu elicoperul său și pe vremea când juca. Cauza prăbușirii este încă investigată de anchetatori.

Citește și: Kobe Bryant a MURIT! Vestea ce a ŞOCAT o Planetă întreagă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: