Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali refuză total să se vaccineze anti-Covid: ”Mai bine mor!”

Gigi Becali refuză total să se vaccineze anti-Covid: ”Mai bine mor!”

Gigi Becali va aduce în România tratament anti-COVID19_

Gigi Becali refuză total să se vaccineze anti-Covid. Latifundiarul din Pipera nu are deloc încredere în campania de imunizare și spune hotărât că: ”Mai bine mor decât să mă vaccinez!”. Gigi Becali este de părere că prin vaccin va fi modificat genetic.

Gigi Becali refuză total să se vaccineze anti-Covid: ”Mai bine mor!”

Gigi Becali refuză total să se vaccineze anti-Covid. Patronul FCSB este împotriva vaccinului anti-coronavirus. Latifundiarul nu crede în eficiența lui și este de părere că va fi modificat genetic. De altfel, el spune hotărât că: ”Mai bine mor decât să mă vaccinez!”

Gigi Becali a declarat că nu cunoaște o persoană în jurul său care să fi decedat din cauza SARS-COV2, în schimb, mama sa, în vârstă de 90 de ani, a fost infectată, dar s-a vindecat cu Arbidol. Nici familia milionarului nu se va vaccina, a mai mărturisit el.

”Pentru ce să mă vaccinez? Mai bine mor decât să mă vaccinez. Dacă eu am tratament, pentru ce să fac vaccin? Ca să fac modificare genetică sau ce? Nu cunosc nicio persoană care a murit de COVID, toate persoanele cărora le-am dat tratament s-au vindecat. Mama mea a făcut și are 90 de ani… tot cu Arbidol s-a vindecat. Toți oamenii au luat Arbidol. Doctorii spun că e cel mai bun și nu are efecte adverse. Costă vreo 20 de euro ca să se vindece… un cost foarte mic comparativ cu un tratament din spital. Nici familia mea nu se vaccinează pentru că au văzut că eu nu mă vaccinez” , a declarat Gigi Becali la Antena 3.

De asemenea, patronul FCSB, (care are și o clinică în apropierea Casei Radio, în Capitală) vrea să convingă autoritățile să introducă ”Ivermectina” ca tratament împotriva SARS-COV2, mai ales că a fost, deja, aprobat și de Germania și Franța. Gigi Becali nu vede nici masca de protecție eficientă în această perioadă.

”Încercam să convingem Ministerul Sănătății să bage Ivermectina ca tratament pentru că francezii și nemții l-au aprobat. Cu Ivermectina te vindeci cu 5 euro și e și de 10 ori mai bună. Nu o am în clinică, o dau doar prietenilor, nu se poate vinde oficial. La Arbidol nu e problerma, dar Ivermectina o cumpăr eu din Ucraina, costă 5 dolari (…) Să bage de mâine Ivermectina în România în farmacii și obligam farmaciile să bage la preț de cost că suntem în război. Arbidol, vitamina C si D si zinc la pret de cost și în 2 zile am termina cu COVIDUL… 70 de grade.. ce e aia cu vaccinul… mai ținem masca… o tampenie” a mai spus latifundiarul pentru același post TV.

Gigi Becali: ”Virusul este un fleac”

Gigi Becali a mai punctat faptul că ”virusul este un fleac”, și că ”este mai ușor decât o răceală.”

”Eu sunt factor de acțiune, dacă mă lăsau pe mine, în 3-4 luni de zile era rezolvată treaba, băgam medicamente în farmacii să se vindece oamenii,  cu 10 euro… Vedem Arbidol e bun, Ivermectina putem să o producem noi și Arbidolul. Eu la mine în farmacie pot produce Ivermectina și Arbidol, pot ptroduce eu dacă mă organizam într-o lună de zile făceam un laborator de fabricat și terminam cu COVID-ul, Oamenii nu au ce lua. Virusul e un fleac, e mai ușor ca o răceală, dar daca îl iei din timp, altfel te duci la ATI, nu te mai intelegi cu el”, a conchis Gigi Becali.

Gigi Becali a trimis medicamente de la clinica sa și Anamariei Prodan, atunci când a fost bolnavă de Covid19, dar și jurnalistului România TV, Victor Ciutacu, care a fost și el infectat.