Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali va aduce în România tratament anti-COVID19? Anunțul șocant făcut de omul de afaceri

Gigi Becali va aduce în România tratament anti-COVID19? Anunțul șocant făcut de omul de afaceri

Gigi Becali va aduce în România tratament anti-COVID19_

Gigi Becali va aduce în România tratament anti-COVID19? Gigi Becali a făcut un anunț șocant! Omul de afaceri a declarat că va aduce în România un tratament anti-COVID19. Mai exact, Becali a spus că are 50.000 de flacoane blocate la vamă, benefice în combaterea infectării coronavirusului.

Gigi Becali va aduce în România tratament anti-COVID19? Anunțul șocant făcut de omul de afaceri

Gigi Becali va aduce în România tratament anti-COVID19? Gigi Becali a luat prin surprindere toți românii, după ce a anunțat că cel mai bun tratament împotriva coronavirusului se găsește la clinica sa privată. Latifundarul din Pipera a declarat că a angajt medici din afară, care să îl ajute să pună tratamentul în funcțiune, pentru a trata lumea de infecția de coronavirus. Gigi Becali va aduce în România tratament anti-COVID19?

Potrivit acestuia, tratamentul pe care vrea să-l aducă în România pentru a trata oamenii infectați cu COVID19, se numește Ivermectina ser, care a fost produs în Rusia și este folosit ca antigripal atât în China, cât și în Republica Moldova. „Eu am doctori la clinică mea pe care i-am adus de afară, studiau în străinătate. Sunt români și le dau 4000-5000 pe lună. Ei mi-au spus despre aceste tramente, pentru că se făceau studii pe afară. Cel mai bun este Ivermectina.Se găsește doar la mine, acum în România. Eu nu am nicio treabă, eu îl cumpăr aici. E din Ucraina, dar nu-l aduc eu. Eu am Invermectina ser. Invermectina pastilă e slabă”,a declarat Gigi Becali. Mai mult, milionarul a precizat că acest ser este ieftin, dar că acesta nu mai există pe piață și se poate achiziționa doar de la el. „Este și ieftină, cum ai vindeca un om cu 10 lei. Când a existat pe piață din România, s-a luat imediat, la început. Acum nu mai există. Am doar eu. Ei vor să consume lumea Remdesevir, pe care au dat zeci de milioane și nu e bun la Covid . Invermectina e cel mai bun tratament, pe
lângă arbidol”, a mai spus Becali.

Tratamentul nu a ajuns în țară

Referitor la ziua în care tratamentul va ajunge în țară, Gigi Becali a declarat că, momentan, nu a primit aprobare pentru a aduce în România flacoane de tratament. În cazul în care nu va reuși să le aducă în farmacii, Gigi Becali a menționat că o să le doneze spitalelor. Acesta a mai spus că are 50.000 de flacoane în vama, dar nu sunt permise să treacă în România dacă nu sunt aprobate. „Am vorbit cu un lanț de farmacii să-l băgăm fără adaos, ca să poată și omul de rând să cumpere aceste pastile. Mai ales, pentru cei care se tratează acasă. Arbidol am putea face și în țară, că e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toată Europa. Nu-mi dau voie. Ce am în vama ar ajută aproximativ 10 000 de oameni. Dacă nu-mi da voie să-l aduc în farmacie, o să le donez spitalelor. Am vrut să cumpăr toată producția din Rusia”,a mai spus Gigi Becali. Deocamdată, Ministerul Sănătății nu au aprobat intrarea acestor flacoane în România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: