Redactia.ro
Home » Știri » Nepotul lui Gigi Becali, supărat foc pe polițiști. Scandalul uriaș ajunge în fața judecătorilor

Nepotul lui Gigi Becali, supărat foc pe polițiști. Scandalul uriaș ajunge în fața judecătorilor

Noul An nu a început bine pentru unul dintre nepoții lui Gigi Becali. Este vorba de Vasile Geambazi, al cărui nume a mai apărut și într-un scandal cu un teren din Voluntari și care a ajuns până la DNA. Dar iată că de această dată, nepotul lui Gigi Becali apelează la ajutorul judecătorilor pentru o nedreptate în trafic. Tânărul îi cheamă în instanță pe polițiștii care l-ar fi sancționat pe nedrept, după cum susține.

Vasile Geambazo este supărat foc pe polițiștii care l-au oprit în trafic și l-au amendat acum mai bine de două luni. Așa se face că nepotul lui Becali s-a decis să-I cheme în instanță pe oamenii legii, susținând că a fost sancționat total pe nedrept.

Nepotul lui Gigi Becali încearcă să își salveze permisul de conducere și să scape de o amendă luată de la polițiștii rutieri din Capitală în urmă cu circa două luni, intentând procesul împotriva poliției.

Deocamdată, judecătorii nu au stabilit vreo data pentru primul termen. Cel mai probabil, nepotul lui Gigi Becali va afla abia pe luna viitoare dacă rămâne cu amenda sau sacțiunea din trafic va fi anulată de către judecători, potrivit SpyNews.

Nepotul lui Gigi Becali, la DNA pentru un teren în Voluntari

Nu este prima data când numele lui Vasile Geambazi este implicat într-un scandal.

În urmă cu doi ani, nepotul lui Gigi Becali a ajuns la DNA. Atunci a fost chemat la audieri, în calitate de suspect, într-o afacere imobiliară cu un teren din Voluntari.

La aceea data, tânărul a fost acuzat de spălare de bani. Vasile Geambazi a explicat, chiar la ieşirea din DNA, că a încasat banii de la Ministerul de Finanțe, prin hotărâre judecătorească şi că i-a investit, inclusiv la Steaua, potrivit g4media.ro.

Scandalul ajuns la DNA a plecat de la o tranzacție care a avut loc în 2006. Atunci, însuși Gigi Becali a cumpărat în Voluntari un teren de 21 de hectare, aflat în Voluntari, județul Ilfov.

La scurt timp după achiziție, latifundiarul din Pipera a vândut terenul cu pricina nepotului său, Vasile Geambazi, cu suma de un milion de euro.

După mai multe cesionări şi împuterniciri, Vasile Geambazi a rămas proprietar asupra terenului. Gigi Becali a fost împuternicit să ceară despăgubiri de la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților  – ANRP, motivul fiind că nu mai putea folosi terenul respectiv.

După efectuarea unei evaluări a terenului din Voluntari la 20 de milioane de euro, nepotul lui Gigi Becali a dat statul în judecată şi a ajuns la noua evaluare de 60 de milioane de euro.

La scurt timp după noua evaluare, a urmat o plângere la Curtea de Apel Bucureşti. Judecătorii au decis atunci ca nepotul lui Gigi Becali să primească 60 de milioane de euro.

În dosarul terenului de la Voluntari, a fost audiat chiar și Gigi Becali.

La aceea data, latifundiarul din Pipera a avut o reacție cu privire la acest dosar.

„Mi-e frică foarte tare, tremur de frică. Am spălat bani cu nepotul meu. S-au dus banii din contul meu în contul lui şi din contul lui la mine în cont. Am spălat bani, hai, fix, la revedere” a explicat, la acel moment, Gigi Becali.