Redactia.ro
Home » Sport » Cătălin Moroșanu l-a refuzat pe Gigi Becali! Oferta fabuloasă pe care a primit-o

Cătălin Moroșanu l-a refuzat pe Gigi Becali! Oferta fabuloasă pe care a primit-o

catalin morosanu, ce avere are luptatorul, K1, meci retragere

“Îți dăm casă, îți dăm mașină”, i-a spus omul de afaceri luptătorului în urmă cu mai mulți ani. Cătălin Moroșanu a refuzat la momentul respective propunerea și a decis să o pornească pe un alt drum.

”Moartea din Carpați”, cum mai este poreclit sportivul a primit o ofertă incredibilă de la Gigi Becali pe vremea când nimeni nu auzise de el. Latifundiarul i-a propus să se mute în București și să lucreze pentru el. Este cunoscut faptul că Gigi Becali a angajat de-a lungul timpului mai mulți sportivi care i-au fost gărzi de corp. Cel mai cunoscut este Cătălin Zmărăndescu. Cătălin Moroșanu a analizat cu atenție propunerea, dar până la urmă a decis să refuze.

”Am primit o ofertă la început de carieră, când stăteam într-un cămin studențesc și ajunsesem pentru prima oară la televizor. M-a sunat consilierul lui Gigi Becali și mi-a zis că Gigi vrea să fiu bodyguard-ul lui.
Mi-a zis: ‘Îți dăm casă, îți dăm mașină, hai la București și lasă tot la Iași! Am stat și m-a gândit foarte mult. Ca să ajungi acolo sus, pe munte, trebuie să mergi pe cărarea aia îngustă, grea. Eu asta am ales. Am rămas alături de mentorul meu, alături de soția mea, care atunci era iubita mea. Am ales acest drum, am ales să stau la mine acasă. Dacă ajungeam atunci la București, cred că mă schimbam foarte mult”, a spus luptătorul pentru GSP.ro

Moroșanu își pregătește retragerea

Cătălin Moroșanu nu a avut o copilărie tocmai ușoară. A crescut în pădure, într-un canton silvic. Pentru a merge la școală a fost nevoit să locuiască la cămin.

“Am fost un copil simplu de la țară, care a avut un vis și a luptat pentru el. Sunt mândru de asta. Dacă ar fi să iau viața de la capăt vreodată, aș face exact același lucru”, scria Moroșanu pe pagina sa de socializare.

Moroșanu și-a făcut debutul în K1 în anul 2007 la competiția de K1 România 2007, luptând împotriva lui Stefan Leko. Ca kickboxer, el a evoluat în promoțiile Local Kombat, SUPERKOMBAT și K-1. I-a învins în cariera sa printer alții pe Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Stefan Leko, Mighty Mo, Anderson „Braddock” Silva sau Paul Slowinski. În 2012, luptătorul a început o carieră și în politică, după ce a devenit consilier județean. Acum, Cătălin Moroșanu se pregătește de retragerea din kickboxing într-o gală organizată sub egida ‘Dynamite Fighting Show’. În cadrul evenimentului vor lupta mai multe nume grele din sportul de contact românesc, precum frații Stoica sau Benny Adegbuyi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: